Gönderen Konu: EVERYDAYME 1. DÖNEM KAZANANLARI  (Okunma sayısı 16074 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yağmuray

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: EVERYDAYME 1. DÖNEM KAZANANLARI
« Yanıtla #50 : 21 Mayıs 2014, 16:07:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Biraz önce ajansı aradım.Mail gelmedi gönderimler nasıl olacak diye.Mail herkese gönderildi dedi beni delirtti.18 Nisana kadar maile cevap yazmadıysanız hakkınız yedeklere geçmiştir dedi.Mail gelmedi diyorum inatla geönderdik diyorlar.Mail gelmeyenlerin hakkı geçmiş haberiniz olsun
banada gelmedi hangi numaradan aradınız numarayı banada yazarmısın bende aramak istiyorum birde burdan hediye maili gelen arkdşlar mailin içeriğini buradan paylaşırmısınız nasıl bir mail miş görelim gözden kaçmışmı diye? tşklr

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 21 Mayıs 2014, 16:10:24 »
Biraz önce ajansı aradım.Mail gelmedi gönderimler nasıl olacak diye.Mail herkese gönderildi dedi beni delirtti.18 Nisana kadar maile cevap yazmadıysanız hakkınız yedeklere geçmiştir dedi.Mail gelmedi diyorum inatla geönderdik diyorlar.Mail gelmeyenlerin hakkı geçmiş haberiniz olsun
banada gelmedi hangi numaradan aradınız numarayı banada yazarmısın bende aramak istiyorum birde burdan hediye maili gelen arkdşlar mailin içeriğini buradan paylaşırmısınız nasıl bir mail miş görelim gözden kaçmışmı diye? tşklr
0 212 356 75 70
adresinizi güncelleyin
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 21 Mayıs 2014, 16:20:36 »
bana mail gelimişti cevaplamıştım ama hala hediyesi gelmedi..gelen var mı?

Çevrimdışı sarikiz34

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #53 : 21 Mayıs 2014, 16:31:15 »
benimde hala gelmedi.

Çevrimdışı yağmuray

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 21 Mayıs 2014, 16:35:34 »
aradım numarayı adresi güncelledik.. mailime gelmiş gözüküyormuş ama güncelledğimiz içn önümüzdeki hafta içi hediye dağıtımında adresime gönderilecek dedi bakalım

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 21 Mayıs 2014, 18:45:46 »
burayı sakın ihmal etmeyin arkadaşlar firmada ben 3 ay çalışmıştım en sonunda delirdim ve işi bırakmıştım. çok fazla detaya girmek istemiyorum ama hediyelerinizin peşini sakın bırakmayın sadece bu kadarını diyim sizlere.mümkün olduğunca arayın ve telefona çıkan bayana değil direkt müşteri temsilcisine bağlanın çünkü telefona bakan kişinin size hediye gönderme yetkisi yok sadece kaydınızı alır size haftaya gönderilicek der o kadar
müşteri temsilcisine bağlanırsanız eğer o size kesin cevap verir ve bana takip numaramı verin diyede diretin.bu kadar çok fazla olan gönderimlerde neler oluyor neler.Müşteri temsilcisininde adını not etmeyi unutmayın eğer halen hediyesi gelmeyenler olursa direkt onu arayın.dediğim gibi size telefona çıkan santraldeki kişinin hiçbir yetkisi yok önemli olan müşteri temsilcisine ulaşmanız
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı yağmuray

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 21 Mayıs 2014, 18:57:52 »
müşteri temsilcisine nasıl bağlanıcaz direk operatöre yönlendiriyor dahili noyu bilmediğimzden?

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 21 Mayıs 2014, 19:04:35 »
bakalım gelecek mi?gelmezse ararız müşteri temsilcisini..teşekkürler

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 21 Mayıs 2014, 19:08:07 »
santraldeki bayana rica ederseniz everday me ile ilgilenen müşteri temsilcisiyle görüşmek istiyorum diye o sizi yönlendirir eğer yönlendirmezse direkt firmayımı aramam lazım dersiniz müşteri temsilcisiyle görüşmek istiyorum siz beni yönlendirmiyorsunuz diye biraz konuşursanız mecburlar sizi müşteri temsilcisine yönlendirmeye.

kesinlikle takip numaranızı isteyin haftaya göndericez yarın göndericez durumuna izin vermeyin şu anda emin olun bütün ürünler depolarında
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 21 Mayıs 2014, 20:13:05 »
beni bugün sinir ettiler.Önce hakkınızı kaybettiniz dediler.Sonra siz şikayet edeceğime kadar iş gitti.Telefonu kapattım.Sonra onlar beni aradı.Hediyeniz adresinizi güncelleyelim gönderilecektir dediler.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...