iyi anlaştığın biriyse ben bir sakınca görmüyorum. ama kontrol sende olsun. yani şifreyi ver ama baktın hızı çok fazla düşürüyor engelle o zaman modemden...evde olmadığın zaman tekrar engeli kaldır vs..
Ama en büyük sakınca şu: Eğer komşun bir bilişim suçu işlerse, hat senin üzerine olduğuna göre olan sana olur...
bence en iyisi tek kullanmak. eğer paylaşırsa hızı yarıya düşcek, karşı taraf bişe indirioken diğer tarafın net can çekişecek
Aslında şuan çok rahatım hız kullanım açısından sanırım rahatımı bozmam. baya kararsız kaldım. çok iyi bir aile sadece msn hotmail e girecek tipte bir aile
interneti alın vern paylaşın , ttnet'i zengin etmeyin...
bence de paylaşma derim. biz evde iki pc de aynı neti kullanıyoruz. bi pc de bişey indirirken diğer pc de nete girmek tam bir işkence oluyor. ya da modeme reset atmam gerektiği anlar oluyor, ama istediğim anda atamıyorum.en iyisi tek kullanmak boşver
bence de paylaşma derim. biz evde iki pc de aynı neti kullanıyoruz. bi pc de bişey indirirken diğer pc de nete girmek tam bir işkence oluyor. ya da modeme reset atmam gerektiği anlar oluyor, ama istediğim anda atamıyorum.en iyisi tek kullanmak boşver 
Aynen bende öyle aynı evde bile 2 pc kullanırken net can çekişiyo ya. çok kötü oluyo.
bence gerek yok bugüne kadar sana ortakmıydı

alsın oda biri adsl uygun fiyatı zati sorunlardan uzak dur
öyle download meraklısı birisi değilse paylaşın yani hem yarı yarıya ödemiş olursunuz katkı sağlar size.eğer benim gibi 7/24 download yapan biriyse kesinlikle paylaşma