Gönderen Konu: yeni kampanyacı  (Okunma sayısı 2578 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BYtesTR

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: yeni kampanyacı
« Yanıtla #10 : 30 Mart 2014, 19:27:56 »
Yapmayın ya demek onun belirtisiydı. BEnde bağımlılık yapmaya başladı ama henúz bir zararını górmedim.TEk zararı acaba konuma mesaj atmışlarmı yeni attığım iletimı górmúşlermidır yeni ileti almişmıyımdır yeni bir kampanya paylaşılmışmıdır? sadece bu kadar :D  Ben bu yoldan dónmeyi dúşünmüyorum sizin de yardımlarınızla daha iyi seviyelere gelebileceğımi düşünüyorum. tabi eğer benide aranıza alırsanız? hergün kampanya ailesine bayıldım valla herkes birbirine yardım ediyor bencillik duygusu sıfır umarım bende sizler gibi bir kampanyacı olurum bu konuda yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 30 Mart 2014, 22:18:35 »
sizden ricam her konuya bir gelişme olmadan cevap yazmayın. son iki gündür yeni bişeyler mi var diye girdiğim her başlıkta sizin mesajlarınızı görüp, yine bişey yokmuş diye kapatıyorum. yanlış da anlamayın beni ne forumda yetkiliyim ne de kendimi biyerlerde görüyorum. yeni olduğunuzu bildiğim için işleyişe dair bir ricada bulunuyorum.

Çevrimdışı BYtesTR

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #12 : 30 Mart 2014, 23:07:05 »
Uyarınızı dikate alacağım çok teşekkür ediyorum esatğfirullah ne demek kendimi bir yerde górúyorum siz hem benden büyük hemde tecrúbeli ve deneyimlisıniz uyarınız için teşekkür ediyorum , hemde belki siz uyarmasaydınız banlanabilirdim.