0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pek birşey göndericek siteye benzemiyor bence, ben mail attım numune gönderiyormusunuz diye, ürünlerimize güvenebilirsiniz, numune göndermiyoruz diye cevap geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar ben üye oldumda ürünlere falan tıkladım sonra sipariş bölümüne girdim kapıda ödemeli ürününüz gönderilecek dedi iptal etmek için mesaj attım tınlayan olmadı email geldi kargo anında yola çıkmıştı bile. ups kargoyu arasam istemiyorum desem olurmu? durup dururken canımı sıktım. kabul etmezsin dersin yok ben istemedim öyle birşey yalnışınız var diye geri gönderirsin gelirse.ya çok garip bir site. sanki ürünü kakalamak için özel yapılmış o kadar msj ı dikkate almadılar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar ben üye oldumda ürünlere falan tıkladım sonra sipariş bölümüne girdim kapıda ödemeli ürününüz gönderilecek dedi iptal etmek için mesaj attım tınlayan olmadı email geldi kargo anında yola çıkmıştı bile. ups kargoyu arasam istemiyorum desem olurmu? durup dururken canımı sıktım. kabul etmezsin dersin yok ben istemedim öyle birşey yalnışınız var diye geri gönderirsin gelirse.
ya arkadaşlar ben üye oldumda ürünlere falan tıkladım sonra sipariş bölümüne girdim kapıda ödemeli ürününüz gönderilecek dedi iptal etmek için mesaj attım tınlayan olmadı email geldi kargo anında yola çıkmıştı bile. ups kargoyu arasam istemiyorum desem olurmu? durup dururken canımı sıktım.
ben iletişimden numune istedimmail geldigönderemiyoruz eşim ve ben ürünlerimize güveiyoz 15.00 üyemiz var falan bişiler yazmışlardı