0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en başından beri kaç kez denedim bilmiyorum ama yok kaydetmiyor nasıl uygulamaysa internetim yavaşmış.fiber olup yapamayan var mı?
kaydetmemişti en son da kaydedip etmediğine nasıl bakılıyor?
bende sıkıntı olmadı kaydetti ama çıkmadı şans Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaydetmemişti en son da kaydedip etmediğine nasıl bakılıyor? bildirim düşüyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende sıkıntı olmadı kaydetti ama çıkmadı şans Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaydetmemişti en son da kaydedip etmediğine nasıl bakılıyor? bildirim düşüyor.siz hangi tarayıcıdan yaptınız arkadaşım ? ben bütün tarayıcıları denedim olmadı :/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende sıkıntı olmadı kaydetti ama çıkmadı şans Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaydetmemişti en son da kaydedip etmediğine nasıl bakılıyor? bildirim düşüyor.siz hangi tarayıcıdan yaptınız arkadaşım ? ben bütün tarayıcıları denedim olmadı :/çerezleri silin öyle deneyin chrome dan yapıyorum hep