0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinantalya simdi geldı antalyada pis yağmur yağacak yagsın yagsında ben gökgürültüsünden çok tırsıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinantalya simdi geldı antalyada pis yağmur yağacak yagsın yagsında ben gökgürültüsünden çok tırsıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinantalya simdi geldı antalyada pis yağmur yağacak
antalya simdi geldı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinantalya simdi geldı antalyada pis yağmur yağacak yagsın yagsında ben gökgürültüsünden çok tırsıyorum sızın ev panjurlu galıba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinantalya simdi geldı antalyada pis yağmur yağacak yagsın yagsında ben gökgürültüsünden çok tırsıyorum hakikaten antalyanın gök gürültüsünü allah düşmanımın başına vermesin çok ürkünç yahu sızın ev panjurlu galıba he nerden bildin harbiden panjurlu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinantalya simdi geldı antalyada pis yağmur yağacak yagsın yagsında ben gökgürültüsünden çok tırsıyorum hakikaten antalyanın gök gürültüsünü allah düşmanımın başına vermesin çok ürkünç yahu sızın ev panjurlu galıba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinantalya simdi geldı antalyada pis yağmur yağacak yagsın yagsında ben gökgürültüsünden çok tırsıyorum hakikaten antalyanın gök gürültüsünü allah düşmanımın başına vermesin çok ürkünç yahu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinantalya simdi geldı antalyada pis yağmur yağacak yagsın yagsında ben gökgürültüsünden çok tırsıyorum hakikaten antalyanın gök gürültüsünü allah düşmanımın başına vermesin çok ürkünç yahu