Gönderen Konu: İndirim Kuponları (istanbul)  (Okunma sayısı 1662 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı maritsa

• Acemi Kampanyacı
  • **
İndirim Kuponları (istanbul)
« : 25 Temmuz 2009, 16:18:46 »
Arkadaşlar bugünkü gazetede haberi vardı, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesinde restoran, cafe, dans kursu gibi mekanlarda geçerli indirim kuponları veriliyor..bilgilerinize :)

Çevrimdışı spartacus82

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: İndirim Kuponları (istanbul)
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2009, 20:15:42 »
Gercekten guzel bir konsept ve paylasim olmus. Tesekkurler tekrar. Gorebildigim en iyi firsatlar assagidakiler;

Yuzde 50 Dondurma Indirim Kuponu ile Ben & Jerry's (Butun subelerinde gecerli):

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Yuzde 30 indirim kuponlari ile Wagamama (Asya yemekleri).

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Butun kuponlari internet uzerinden PDF olarak indirilip print edilerek kullanabiliyormusuz belirtilene gore...

Diger kuponlarda bu sayfada bulunuyor Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Spartacus

« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2009, 20:19:34 Gönderen: spartacus82 »

Çevrimdışı lovebug81

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • Saveristanbul
    • Saveristanbul-Harcarken Kazandıran Kitapçık
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2009, 22:33:47 »
saveristanbul un websitesini inceledigimde mokarabia nin kanyon a acildigini gordum. hem sevindim hem sasirdim. umarim kalici olurlar, hemen kuponumla gidicem  :)

kanyon dan cikmayan birisi olarak mahal e de oldukca sevindim hem o kadar uygun fiyatlari olan hem de ev yemegi sunan tek yer, indirim olarakta icki ikramlari var, cikista da ben and jerry s den dondurma yer aksam yemegimi sonlandiririm heralde :)

Çevrimdışı spartacus82

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2009, 23:34:16 »
Ben and Jerry's kuponu internet sayfalarindan print edilerek Bagdat Caddesi subesinde test edilmistir.... Dondurma testimin sonucu: Kalite mukemmel  ;D, Kupon testimin sonucu: Calisiyor  :D

Denemek istedigim 1-2 yer daha var, firsatim olunca sonucu bildirirm yine...  Lovebug: Mahal biraz uzak bana ama mrk ettim dogrusu... Fiyatlari nasil oranin? Menusunu inceleyebilecegimiz bir yer varmi? Kanyondan baska yerde subeleri varmi? Orada da kupon gecermi?

Spartacus

Çevrimdışı lovebug81

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • Saveristanbul
    • Saveristanbul-Harcarken Kazandıran Kitapçık
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2009, 12:12:39 »
mahal in palladium da ve de dudullu da da subeleri var. anadolu yakasinda calisanlar icin ideal. ama palladium daki daha fast food tarzinda... benim favorim kanyondaki... kuponlar sadece kanyonda gecio zaten...

Çevrimdışı maritsa

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2009, 10:09:45 »
ekim kataloğu sitede yayınlanıyor..