Ne işe yarar diye soran arkadaşlar, kısaca bu güne kadar kullandığınız tüm yüz kremlerini çöpe atacaksınız diyebilirim, ben göz altı kreminin testerını kullanmıştım çok başarılıydı

Ürün Açıklaması
Tüm cilt tiplerine uygundur. Cildin doğal gece onarımını optimize edecek şekilde formüle edilmiş bu serum her 3-4 ayda bir uygulandıkça cildin doğal onarım yeteneğinin önemli ölçüde artmasına yardımcı olur. Geçmişte oluşmuş hasarların bakımının sağlanmasına ve görünümünün azalmasına yardım eder. Ayrıca fazla güneşte kalma, aşırı dehidratasyon ve kimyasal peeling gibi ciltte ani oluşan travmalar sonucundaki tahriş ve kızarık görünümün yatıştırılması ihtiyacı olduğunda da kullanılabilir. Dermotolojik olarak test edilmiştir.
Uygulama:
--------------------------------------------------------------------------------
3-4 ayda bir 21 gece boyunca temizlenmiş yüze ve boyuna 2 damla kür halinde, güneşe ve çevresel etkenlere fazla maruz kalma hallerinde de ihtiyaç duyulduğunda veya kozmetik uygulamalarda öncesinde 1 hafta ve sonrasında 2 hafta uygulanır.