0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinillaki takılır ama bizimkinin direksiyondaymış o dügmeleri falan her neyse ondan dedim orijinalligi gidiyormuş eşim cd çalar takcaktı da ordan aklımda kalmış araba roysroys yada ferrarimi
illaki takılır ama bizimkinin direksiyondaymış o dügmeleri falan her neyse ondan dedim orijinalligi gidiyormuş eşim cd çalar takcaktı da ordan aklımda kalmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinillaki takılır ama bizimkinin direksiyondaymış o dügmeleri falan her neyse ondan dedim orijinalligi gidiyormuş eşim cd çalar takcaktı da ordan aklımda kalmış araba roysroys yada ferrarimi Artık birçok araç konsola adapte edilmiş fabrikadan orjinal mp3çalar sistemle geliyor(alt - orta - üst sınıf araçlar farketmiyor) ve ayrıca oto müzik sistemi boşluğu bulunmaz konsolda , 2003 üretimden sonra çoğu marka böyle bir yol izledi çıkacak kişi çok şanslı eminim güzel sayılabilecek bir sistem , inşallah bana çıkar