Boşuna uğraşma aslına cevap maili bile gelmedi
ben hem sitedeki online iletişim formundan istedim hemde ithalatçı firmaya mail atarak istedim ama bakalım sonuç ne olacak. pek umudum yok ama neyse
seba med in şampuanını kullanan varmı tavsiye edermisiniz bioksin alıcaktım ama çok pahalıymış
seba med in şampuanını kullanan varmı tavsiye edermisiniz bioksin alıcaktım ama çok pahalıymış
seba med de pahalı bir ürün.ama çok iyi ve kaliteli bir ürünmüş.öyle deuymuştum.
evet çok kaliteli ben oğluma pişik kremini kullanıyorum çok memnunum kocaman bi tüp almıştık çok uzun süre gidiyor numune gönderimi de vardır umarım ama olsaydı kesin eline ulaşan bir kaç kişi olurdu demek ki yok
yok ne cevap var ne mail bende tekrar şikayet içeren bi mesaj attım dedimki ürünlerinizi denemek için numune talebinde bulunduk siz ise nezaket de olsa bile gönderim yapılıp yapılmadığını bizlere iletebilirdiniz falan diye bişeyler yazdım bakalım ne cevap gelecek gelirse yazarım
yok ne cevap var ne mail bende tekrar şikayet içeren bi mesaj attım dedimki ürünlerinizi denemek için numune talebinde bulunduk siz ise nezaket de olsa bile gönderim yapılıp yapılmadığını bizlere iletebilirdiniz falan diye bişeyler yazdım bakalım ne cevap gelecek gelirse yazarım
İyi yapmışsın cevap geldiğinde bize iletirsen seviniriz