Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKatılımcılar facebook hesapları, twitter hesapları ve micro site üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
Giriş yapmak için karşınıza çıkan formu eksiksiz doldurmanız yeterlidir. Gönderdiğiniz fotoğraf sistemimize ulaştığında ekranda onay mesajını göreceksiniz. Yüklediği fotoğraf tarafımıza ulaşan ve bilgileri eksiksiz dolduran ilk 1000 katılımcıya 125dk konuşma süresi operatör yoğunluğuna göre 48 saat içerisinde yüklenir. Yükleme bilgisi sms olarak tarafınıza iletildiği anda hediye konuşma dakikalarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.
Ağız Tadıyla Konuş Türkiye kampanyası 25.01.2014 tarihi itibariyle başlayıp 31.03.2014 tarihine kadar devam etmektedir. Şahin Melek Et ve Et Mamülleri San. Tic. A.Ş. Kampanya süresi ve katılım koşulları ile ilgili her türlü değişiklik hakkını saklı tutar.
Güzel kampanya tüm sülaleye yaptım :-D
Buradan kalan dakikalarımızı nasıl öğrenebiliriz *123* şeklinde falan internetten baktım bulamadım.
Buradan kalan dakikalarımızı nasıl öğrenebiliriz *123* şeklinde falan internetten baktım bulamadım.
Turlkcell'de
*123*1013# tuşlayarak öğrenebilirsiniz.
*123*1013# ,den kontrol edebilirsin
ben katılıyorum olmuyo bir türlü.siz saat kaç gibi katıldınız da çıktı?
acaba ip elemesi mi yapıyor?
Şirketin ana sayfasında da mikro siteye link vermişler..
Burdan merak eden bakabilir: sahinsucuklari.com.tr