Gönderen Konu: tchibo nun yıldızları  (Okunma sayısı 1639 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
tchibo nun yıldızları
« : 03 Mart 2014, 17:00:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
Ynt: tchibo nun yıldızları
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2014, 17:04:12 »
“Tchibo’nun Yıldızları” uygulaması (“Uygulama”), Tchibo Türkiye tarafından düzenlenmektedir.

Herhangi bir şüpheye mahal vermemek adına, işbu Uygulama’nın kurulması, yürütülmesi ve sonuçlandırılması aşamalarında Tchibo ile Facebook arasında sponsorluk, destek ve/veya benzeri hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.

Projeye katılım koşulları Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (“Web Sitesi”) internet adresinde ve uygulama üzerinde bulunmaktadır. Uygulamaya katılan herkes aşağıdaki katılım koşullarını okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

‘Tchibo’nun Yıldızları” projesi bir anket uygulaması olup, 3 Mart 2014 Pazartesi günü başlayacaktır. Tchibo Türkiye Facebook Sayfası ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresi üzerinde yer alacaktır ve kullanıcılar uygulamaya Facebook Connect kullanarak bağlanacaklardır.

Kullanıcıların Amacı ve Ödüller:

“Tchibo’nun Yıldızları” projesinde kullanıcıların amacı, sorulacak olan anket sorularını yanıtlayıp kahve ve listelenen hediyeleri.

Uygulama’nın ödül kurgusu şu şekilde gerçekleşecektir:

Uygulama sonunda katılımcılar çekiliş ile aşağıdaki hediyeleri kazanacaktır;

Parmak Baterisi – 10 kişiye

Parmak Gitarı – 10 Kişiye
Mavi Rahatlama Yastığı – 20 Kişiye

Anfi Görünümlü Mini Hoparlör Siyah – 10 Kişiye

Stereo Kulaklık Siyah – 10 Kişiye

Stereo Kulaklık Beyaz – 10 Kişiye

MP3 Çalar Kırmızı – 10 Kişiye

Okuma lambası – 25 Kişiye

Stereo Kulaklık, Antrasit – 20 Kişiye

Çoklu Kulaklık Adaptörü – 25 Kişiye

Büyük Stereo Kulaklık, Antrasit – 25 Kişiye

Kulak İçi Stereo Kulaklık, Antrasit – 25 Kişiye

Porsche 911 Carrera S USB Bellek, Siyah – 10 Kişiye

Star Wars USB Bellek – 10 Kişiye
Star Wars USB Bellek – 10 Kişiye

Star Wars Stereo Kulaklık – 10 Kişiye

Star Wars Stereo Kulaklık – 10 Kişiye

Katılım Koşulları

Bu uygulamaya 18 yaşından küçük olanlar katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeleri teslim edilmez.

Tchibo ile uygulamanın geliştirilmesinde çalışmış ajans çalışanları ve onların birinci derece akrabaları uygulamaya katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeleri teslim edilmez.

Talihliler, ikramiyelerini nakit karşılığı olarak talep edemez. Haklarını devredemez ve satamazlar.

Tchibo, hile yaptığı tespit edilen kullanıcıları yarışma dışı bırakma hakkını saklı tutar.

“Tchibo’nun Yıldızları” projesine katılmak için, Facebook kullanıcısı olmanız gerekmektedir.

Her kullanıcı, formda yer alan bilgilerinin doğruluğunu teyit etmek durumundadır. Ödül kazanan kullanıcılara ödüllerinin teslim edilebilmesi için kullanıcıların bilgi formunda iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak belirtmesi gerekmektedir.
Farklı Facebook profili bilgileri, farklı cep telefonu, farklı adres bilgileri ile sisteme giriş yapan kişiler IP adresleri aracılığı ile tespit edildiği takdirde Tchibo bu hesapların kullanıcılarını diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

Kazanan talihliler, 21 Mart Perşembe tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli Tchibo Türkiye Facebook sayfasında duyurulacaktır.

Uygulamada yarışılan isim ve soyadı, kimlik üzerinde de aynı olmalıdır.

Tchibo, yarışmanın sonunda kazananların isimlerini dilediği yazılı ve dijital mecrada (TV, internet, dergi, tanıtım malzemesi vs.) reklam, tanıtım ve sair amaçlarla süresiz olarak yayınlayabilir.
Kullanıcılar virüs veya başka bir zararlı unsur içeren hiçbir bilgi, yazılım (Spam, virüs, trojan ve benzeri türden programlar) ya da başka bir içeriği siteye gönderemez. Aksi halde doğacak zarardan ötürü Tchibo, ilgili kullanıcıya yönelteceği maddi manevi tüm tazminat haklarını saklı tutar.

Tchibo, sitenin ve verdiği hizmetlerin sürekli aktif ve erişilebilir olacağına dair hiçbir garanti vermemektedir. Tchibo, özellikle önüne geçemeyeceği durumlar, yargı ve sair yetkili resmi merci karar ve uygulamaları, mücbir sebepler (örneğin doğal afet), üçüncü kişilerin sebep olduğu durumlar, internet bağlantı hizmeti sağlayan kuruluşlardan kaynaklanan aksaklıklar ve gecikmeler ve benzeri dış etkenler, yanlış kullanım, Tchibo’dan kaynaklanabilecek teknik arıza ve sair aksaklıklar, tamir çalışmaları veya diğer yönlendirmeler ve sayılanlarla sınırlı olmamak üzere benzeri sebepler sonucu meydana gelen aksaklıklar konusunda hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmez.

Ödüller stoklarla sınırlıdır. Hangi hediyelerin verileceğiyle ilgili uygulama sonunda değişiklik yapma hakkı Tchibo tarafında saklı tutulmaktadır.

Tchibo dilediği zaman bu koşullarda değişiklik yapma hakkını saklı tutacaktır.

İhtilaf vukuunda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
Kullanıcılar, Tchibo’ya açıkladıkları içeriklerin yasaların izin verdiği her türlü biçimde kullanılması, işlenmesi, saklanması, açıklanması ve üçüncü kişilere karşı ifşa edilmesi konusunda Tchibo’nun münhasır hak sahibi olduğunu kabul, beyan ve taahhüt ederler.

Kullanıcılar, Web Site dâhilinde 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca haksız rekabete yol açacak faaliyetlerde bulunmayacaklarını, Tchibo’nun ve/veya üçüncü kişilerin şahsi ve ticari itibarını sarsacak, kişilik haklarına tecavüz ve taarruz edecek fii lleri gerçekleştirmeyeceklerini kabul ve taahhüt etmektedir.

Kullanıcılar diğer kullanıcıların Web Site’yi kullanmasını ya da dilediği gibi kullanmasını engellememeyi kabul, beyan ve taahhüt ederler.
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2014, 17:39:39 »
açılmıyor :(

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2014, 18:09:39 »
Tchibo’nun yıldız çalışanı (tanıyorsanız)
buna ne yazdınız?
''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''

Çevrimdışı C.K.

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 03 Mart 2014, 18:15:42 »
Tchibo’nun yıldız çalışanı (tanıyorsanız)
buna ne yazdınız?

Boş bıraktım gönderdim kabul etti formu.

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 03 Mart 2014, 18:25:04 »
ben de boş bıraktım

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2014, 12:30:23 »
sayfa açılmıyo...bu site bulunamadı yazıyo
Şans gel bana gel bana gel bana...