Gönderen Konu: Yuva Maya  (Okunma sayısı 23667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merakli

• Ziyaretçi
Ynt: YUVA MAYA
« Yanıtla #20 : 31 Ekim 2009, 20:10:43 »
dun gece baktim puanim degismis ama hesapladigimdan az normalde her yorum 10 puan deniliyor benim tam 103 tane yorumum var fakat puanim 790 gorunuyor herhalde en son gun yazilanlar mi sonradan ilave oluyor bilginiz varmi sizlerin kac yorumu var puanlarinizla yorumlariniz  uygunmu

merakli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 02 Kasım 2009, 23:45:51 »
arkadaslar az once baktim puanim duzelmis bende biraz daha yorum yaptim yuvamayada 109 yorumum ve 1100 puanim var cok sevindim sizlerde bakin puaninizi gorun

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 02 Kasım 2009, 23:50:24 »
benim üyeliğim halen onay bekliyor

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #23 : 10 Kasım 2009, 15:13:49 »
eğer siteyle ilgili sorun yaşayan veya üyeliği onaylanmayan varsa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu adresten iletişime geçebilirler, ilgileniyorlar..

merakli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 21 Kasım 2009, 22:28:51 »
yuvamaya sitesi guncellendi cok guzel oldu icerigi ilk zamanlar hep ayniydi her tikladiginda ayni yazilar ve puanlar degismiyordu simdi puanlarda guncelleniyor bilgilerde  yuvamaya zate cok guzel  insani mahcup etmiyor onceden baska marka kullanmistim mecbur kalmistim markette yoktu diger marketlere bakacak zamanimda cok kotu olmustu o yuzden yuvamaya guzel sizlerde puanlarinizi kontol edin problem varsa mail yazin hemen geri donus yapiyorlar

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #25 : 21 Kasım 2009, 22:39:00 »
arkadaşlar merak ettim hediyeleri neler bilen varmı ugraşmaya degermi yani ???

merakli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 21 Kasım 2009, 22:46:10 »
hazirlama asamasindalar birkac gun once konustum  bilgilerimi istediler goruslerimi blogger olarak sitenin olumlu olumsuz yanlari soylemistim onceden de baktim dedigim gibi ouan sistemi guncellenmis icerik guncellenmis hediye konusunu soylemistim blogger oldugum icin firmalar hep beni arayip fikir alirlar hediye paketi gonderiyorlar merak etmeyin yakinda hediye uygulamasi basliyor puan sistemini ayarliyorlar belli bir baraj olmasini belirttim misal 300 puan toplayan uyeye su hediye 500 puana bu hediye gibi tamam dediler ve jest yaptilar dun hediye paketi geldi blogger oldugum icin deneyip sonuclari forumlarda bloglarda belirticem su an icin en cok sevdigim bloglarin basinda gelen balpotusune yazdim blogunda blogger olan arkadaslardan hediye paketi isteyenlere ulastigim mail ve telefon numaralarini verebilirim kartvizitte de yaziyor

demari

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 21 Kasım 2009, 23:34:40 »
tebrikler, simdi ben anlamadim ne yapmak gerekiyor, bloggerdemi reklam yapmak  ???

merakli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 21 Kasım 2009, 23:51:29 »
arkadaslar ben bir sure once mail gondermistim surekli yorum yaptigim halde puanlarim degismemis diye birde benim yorumum cok asiri oldugu icin dikkat cekmis bende blogger oldugumu siteye bir iki gundur bakamadigimi az once baktigimi puanimin degismedigini yazmistim hemen geri donduler puaninizi duzelttik sizin gibi bloggerlarin fikri onemli dediler bende cesitli tavsiyelerde bulundum puan sistemini guncel tutmalarini iceriklerin hep ayni oldugunu yenilikler yapilmasi gerektigini yazdim  biraz zaman gecti telefon actilar kendileriyle ilgili olumlu olumsuz fikirlerimi sordular aynen yukarida yazdiklarimi soyledim hediye sisteminin biran once gerceklesmesini en az 300 puani olana hediye verilmesini soyledim benimle calismak istediklerini denemem icin hediye gondereceklerini soylediler ve sozlerinde durdular bende dun aksam hemen denedim cok guzel oldu misafirlerim geldi begendiler bizde bundan sonra yuvamaya kullaniriz dediler hatta balpotusune yazdim en begendigim bloglardan biri bal potusu  hediye neler  yuvamaya mutfak onlugu firin tutacagi  defter buzdolabina miknatisli yapiskan kart cok hos kalem 15 tane yuvamaya   kartvizitide var aramaniz icin neden bu kadar sasirdi herkes bana surekli firmalar gonderir dun sadece yuvamaya gelmediki huggies kotex sizlere azmi geliyor acaba haftada kac paket aliyorsunuz en az 10 paket alirsiniz isinizde uzmansaniz siz bana yazin kimlerden neler aldiginizi mail adreslerini bende size yazayim daha bugun gene teklif gelmis degerlendiricem oyle yogunumki ev is bebek bloggerlik hergun 3 saatlik uykuyla herseye yetismeye calisiyorum oyle saatlerce tv karsisinda duramam tv aciktir ararar bakarim belli seylere yoksa yetisemem  isim zate yogun pazarlama uzmaniyim yillardir calisiyorum birde bebis var iki ayini bitirdi sagolsun bazi arkadaslar bloguna yazdiklarimdan bebise hediye gondermisler cok sevindim madi degilmanevi yonden mutlu oldum

Çevrimdışı wisellite

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 28 Kasım 2009, 15:27:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaslar ben bir sure once mail gondermistim surekli yorum yaptigim halde puanlarim degismemis diye birde benim yorumum cok asiri oldugu icin dikkat cekmis bende blogger oldugumu siteye bir iki gundur bakamadigimi az once baktigimi puanimin degismedigini yazmistim hemen geri donduler puaninizi duzelttik sizin gibi bloggerlarin fikri onemli dediler bende cesitli tavsiyelerde bulundum puan sistemini guncel tutmalarini iceriklerin hep ayni oldugunu yenilikler yapilmasi gerektigini yazdim  biraz zaman gecti telefon actilar kendileriyle ilgili olumlu olumsuz fikirlerimi sordular aynen yukarida yazdiklarimi soyledim hediye sisteminin biran once gerceklesmesini en az 300 puani olana hediye verilmesini soyledim benimle calismak istediklerini denemem icin hediye gondereceklerini soylediler ve sozlerinde durdular bende dun aksam hemen denedim cok guzel oldu misafirlerim geldi begendiler bizde bundan sonra yuvamaya kullaniriz dediler hatta balpotusune yazdim en begendigim bloglardan biri bal potusu  hediye neler  yuvamaya mutfak onlugu firin tutacagi  defter buzdolabina miknatisli yapiskan kart cok hos kalem 15 tane yuvamaya   kartvizitide var aramaniz icin neden bu kadar sasirdi herkes bana surekli firmalar gonderir dun sadece yuvamaya gelmediki huggies kotex sizlere azmi geliyor acaba haftada kac paket aliyorsunuz en az 10 paket alirsiniz isinizde uzmansaniz siz bana yazin kimlerden neler aldiginizi mail adreslerini bende size yazayim daha bugun gene teklif gelmis degerlendiricem oyle yogunumki ev is bebek bloggerlik hergun 3 saatlik uykuyla herseye yetismeye calisiyorum oyle saatlerce tv karsisinda duramam tv aciktir ararar bakarim belli seylere yoksa yetisemem  isim zate yogun pazarlama uzmaniyim yillardir calisiyorum birde bebis var iki ayini bitirdi sagolsun bazi arkadaslar bloguna yazdiklarimdan bebise hediye gondermisler cok sevindim madi degilmanevi yonden mutlu oldum

hocam bunu sen meslek haline getirmişsin artık aşmışsın yaww, tebrikler  :)