Cuma günü yapılan 2. Şanslı Cuma yarışmamızda Noreena Hertz - Gözünü Dört Aç adlı kitabı kazanan Zübeyde Şahin, Havva Şen ve Ceylan Güner'i tebrik ediyoruz. Kitaplarınız bugün kargoya veriliyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinYazarımız Nicolas Barreau kaç yılında dünyaya gelmiştir?
1980
Kayit olun veya
giris yapinŞanslı Cuma'da sürprizimiz var! saat 19:00'da başlayacak yarışmamızda 10 şanslı okurumuza Elif Şafak'tan imzalı "Ustam ve Ben" kitabını hediye ediyoruz. Yarışmamız 29 Haziran Pazar gecesi 00:00'da sona eriyor. #yarisma #kitap #elifsafak #ustamveben #kitap Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Elif Şafak / Elif Shafak
Yazarımız Elif Şafak'ın Ustam ve Ben adlı kitabında yer alan Hindistan'dan gelen beyaz filin adı nedir ?
Çota
Kayit olun veya
giris yapinGeçtiğimiz cuma günü yaptığımız ilk Şanslı Cuma yarışmasında Nicolas Barreau'dan Mönüde Aşk Var adlı kitabı kazanan: Aysu Akdağ, Cenk Çadırcı ve Ayşenur Sekmen'i tebrik ediyoruz. Kitaplarınız bugün kargoya veriliyor
Günaydın değerli okurlar ve takipçiler. Geçtiğimiz cuma günü yapılan sürpriz yarışmamızda Elif Şafak'tan imzalı Ustam ve Ben adlı kitabı kazanan 10 takipçimiz:
Ayşe Yilmaz
İzzettin çelik
Ibrahim Aytemür
Fatma Seda
Doğanur Aydoğan
Aydan Goksu
Ebru Genç
Gülçin Toksoy
Murat Tezler
Şafak Tamir
Kazananları tebrik ediyoruz, katılımlarınız için teşekkür ederiz. Kitaplarınızın kargo masraflarını biz karşılayacağız. Gönderimler bu hafta yapılacak.
Mutlu haftalar.
Bugünün Şanslı Cuma Sorusu..Cevabı araştırıyorum

Yazarımız Arne Dahl'ın Türkiye'de yayınlanan Ölümün Sesi adlı kitabının orijinal ismi nedir?
Hear the Dead
Dying Sound
The Sound of Dying
Misterioso
'facebooktan kaynaklanan bir sorun nedeniyle hata oluştu' diyor bende hep niyeyse
'facebooktan kaynaklanan bir sorun nedeniyle hata oluştu' diyor bende hep niyeyse
bendede oldu ama sonrdan düzeldi,bi daha deneyin