nasıl bir yarışma acaba merak ettim
Kampanya tarihleri arasında, Samsun ilinde bulunan Piazza Alışveriş Merkezi içindeki mağazalardan (Bankalardan yapılan işlemlere ait makbuzlar, her türlü hediye çeki ile yapılan alışverişler, Avea, Turkcell, Türk Telekom, TTNet, Vodafone mağazalarından yapılan sabit veya mobil hatlı telefon ve adsl fatura ödemeleri, şans ve talih oyunu harcamaları, tütün ve tütün mamulleri ile alkollü içecek harcamaları hariç) aynı gün içinde toplamda 100 TL ve katları tutarında (her 100 TL'ye 1 çekiliş hakkı ) alışveriş yaparak kampanya bankosuna gelip fiş/faturalarını ibraz ederek kendilerine verilen piazza club basvuru formunu dolduran veya önceden üye olmuş piazza club üyelerine (üyelik ücretsizdir) üzerinde katılım numarası, adı, soyadı, doğum tarihi, telefonu, adresi ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilecektir. ? Yapılacak çekiliş sonucunda 1 adet Daire (Körfez Mahallesi 5102 sokak A Blok no:9 17A D:3 Atakum/Samsun Ada no:1799 Parsel no:17 Brüt:84m2 Salon+Mutfak:2 Yatak Odası, Hol,Banyo 1 Adet Balkon) verilecektir.İkramiyenin son teslim tarihi 15/04/2014' tür.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ev olayı gerçek olsa da facebook kampanyası olmadığı için zaten yanlış yerde.
Kusura bakmayın arkadaşlar işlerim yoğunluğundan dolayı ara vermiştim. O yüzden ilglenemedim özür dilerimmm.....