Gönderen Konu: Özel Akhisar Hastanesi Sloganını Arıyor  (Okunma sayısı 1453 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
Özel Akhisar Hastanesi Sloganını Arıyor
« : 26 Şubat 2014, 11:04:20 »

Özel Akhisar Hastanesi sloganını arıyor!

En iyi sloganı bulana, Özel Akhisar Hastanesi’nden Apple Ipad Air ve iki kişiye VIP check-up hediye.

Özel Akhisar Hastanesi, sizden gelen sloganları uzman jüri tarafından değerlendirecek. 14.02.2014 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden başlayacak olan yarışma 14.03.2014 tarihinde sona erecek. Kazanan sloganın sahibi 31.03.2014 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden ve facebook sayfamızdan açıklanacak. 05.04.2014 tarihinde Özel Akhisar Hastanesi'nde ödül töreni yapılacaktır.
Ad Soyad
Mail Adresi
Telefon Numarası
Slogan Girişi 1
Slogan Girişi 2
Slogan Girişi 3
Slogan Girişi 4
Slogan Girişi 5
Katılım Şartlarını ve Koşullarını Kabul Ediyorum

Katılım Şartları:
1) Özel Akhisar Hastanesi Facebook sayfasını beğen    begen
2) Facebook üzerinden kampanyayı paylaş    paylas
3) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresi üzerinden başvuru ile sloganını gönder    

Not:

Sağlık Bakanlığının ilgili genelgesi gereği sloganlarda aşağıdaki ve benzeri ifadeler yer alamaz. "Özel hastaneler, faaliyetleriyle ilgili halkın güvenini, bilgi ve tecrübe eksikliğini istismar edici ''gözlerde HD kalitesi'', ''İlk ve tek'', ''üstün teknolojik tasarım'', ''güçlü ve uzman kadro'', ''ağrısız ve acısız tedavi'' gibi tanıtımlar kullanamaz."
    Aynı sloganı yollayan kişiler arasında ilk gönderilen slogan kabul edilecektir.
    Slogan kampanyasına katılım için yukarıdaki 3 şartın da yerine getirilmesi gerekmektedir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ozcartman

• Ziyaretçi
Ynt: Özel Akhisar Hastanesi Sloganını Arıyor
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2014, 17:14:19 »
ödül töreni dediğine göre hediye kazanan gidip ordan alacak

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2014, 02:11:34 »
Ben Manisada yaşıyorum slogan fikri olanlar bana iletebilir ipad çıkarsa size gönderirim check up çıkarsa benim olsun. :))

Çevrimdışı nuso07

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2014, 23:03:17 »
bir sürü slogan yazmıştım tüh ya :D ödül töreni manisdaymış snki araba veriyolar!!!!!!

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2014, 00:14:00 »
bi slogan yarışması daha vardı ne ldu nun sonuçları bilen var mı baya sessiz kalmışlardı inşaat firmasımıydıneydihepimizden tcleri toplamışlardı :(
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁