Gönderen Konu: Eskiden Ne Sanırdın ?  (Okunma sayısı 6345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Eskiden Ne Sanırdın ?
« Yanıtla #20 : 27 Şubat 2014, 17:56:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İzel'in şarkısını "hani bakar dalarsın yağmura" sözlerini "hani bakar dalarsın ya duma" zannedecek kadar trajikomik bir çocukluk yaşadım  :D
ben onu hiç anlamamıştım zaten :D

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 27 Şubat 2014, 18:00:21 »
hani arabaları park ederken bir el arkada olurda kafa ara sıra arkaya döner bende başın hep arkaya döndüğünde arabanın geri gittiğini sanırdım bir de ferdi Tayfur şarkısını"bende özledim bende resmin var şu an elimde"eyi "bende özledim bende resmin var şu aleminde" diye söylerdim çocukluk nelere kadir :D :D

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #22 : 27 Şubat 2014, 19:29:37 »
Trafik canavarını gerçek canavar sanıyordum. Geliyor arabaları kırıyor döküyor ve gidiyor sanıyordum.
...

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 27 Şubat 2014, 19:33:59 »
ben de kov bostancı danayı ninnisinin kör bostancı danayı olmadığını oğlum olunca öğrendim :)
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 27 Şubat 2014, 19:36:40 »
Aldırma Gönül'ü dinlerken "Kurşun ata ata biter."i "Kurşun ata, Ata (Atatürk) biner." sanıyordum. :/
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 28 Şubat 2014, 01:59:36 »
Trafik canavarını gerçek canavar sanıyordum. Geliyor arabaları kırıyor döküyor ve gidiyor sanıyordum.

En bombası seninkiymiş  ;D

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 28 Şubat 2014, 08:44:16 »
Eskiden istanbul'da su kıtlığı vardı ve çeşmelerimizden su akmazdı tankerler gelirdi bizlerde bidonlara su dolduruduk  :)

Leğene su doldurup bulaşık yıkadığım zaman çeşmeden suyu akan evleri hayal ederdim ve onları çok zengin insanlar diye düşünürdüm  :) çeşmelerinden su aktığına göre maddi durumları harika olmalıydı  :D

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 28 Şubat 2014, 10:04:46 »
televizyonda filmlerde falan yağmur yağdığında dışarıda da yağıyor sanırdım,yağmadığını anlamam biraz geç oldu :) bir de şirinlerin geleceğine kendimi hatta kardeşimi bile inandırmıştım onlar için küçük birsürü şey hazırlamıştık ve beklemiştik ama gelmediler  ::) kardeşim hani geleceklerdi deyip durmuş ve büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı  ;D

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 28 Şubat 2014, 11:35:54 »
bir şey daha hatırladım önümdeki Türkiye haritasında yaşadığım İl'e parmağımı basar dışarıya bakardım parmağım gökyüzünden aşağı inecek diye :)) :))

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #29 : 28 Şubat 2014, 22:37:45 »

En bombası seninkiymiş  ;D
TV'yi kapatıncada olduğu gibi kalıyor açınca devam ediyor sanırdım. Bi' gün kuzenler dışarı çıkalım dediler. Bende "tamam o zaman TV'yi kapatalımda gelince devam ederiz." dedim ve o zaman acı gerçekleri yüzüme vurdular.
Ve birde yine TV izlerken üniversiteliler vizeleri kaçırıcaz çok önemli diyolardı. Ben onu "Başarılı öğrencileri sınavla seçip yurtdışına gönderiyolar." diye düşünmüştüm.
Saygılar  8)
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 22:38:46 Gönderen: harunn0 »
...