Gönderen Konu: Cafe Crown Sonuçlar  (Okunma sayısı 2037 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Cafe Crown Sonuçlar
« Yanıtla #10 : 26 Şubat 2014, 11:19:46 »
tebrikler :)

Çevrimdışı azurya

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 28 Şubat 2014, 14:24:03 »
Arkadaşlar bu Cafe crown sayfasında ödül görsellerinde iPod var ama çekiliş sonuçlarında yok şaibe var sayfasına yazdım özel mesaj attım konu açtım hiç oralı değil bunlar ödül diye resmi koymuşlar ipodu vermeye yanaşmıyorlar  bi daha işim olurmu olmaz 1500 2000 şifre yollayan var paraya vurun 500 600 tl yapar millete yazık işi ciddiye alıp bi dünya kahve almışlar ayrıca kampanyası arkadaşlara naçizane tavsiyem lipton Netscape kampanyası var ciddiye alıp 1000  2000 tl ilk daha fazla mal almayın değmez milyon katılım olacak kısmet işi bunlar abartmayın 

Çevrimdışı C.K.

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 28 Şubat 2014, 14:26:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar bu Cafe crown sayfasında ödül görsellerinde iPod var ama çekiliş sonuçlarında yok şaibe var sayfasına yazdım özel mesaj attım konu açtım hiç oralı değil bunlar ödül diye resmi koymuşlar ipodu vermeye yanaşmıyorlar  bi daha işim olurmu olmaz 1500 2000 şifre yollayan var paraya vurun 500 600 tl yapar millete yazık işi ciddiye alıp bi dünya kahve almışlar ayrıca kampanyası arkadaşlara naçizane tavsiyem lipton Netscape kampanyası var ciddiye alıp 1000  2000 tl ilk daha fazla mal almayın değmez milyon katılım olacak kısmet işi bunlar abartmayın

Ben kampanyaya özel ürün satın almadım hiç. Kazanamazsam üzülmeyeceğim zaten kullandığım kadar katılım yapmış olacağım. Arkadaş çok doğru söylemiş bence de abartmaya lüzum yok kısmetinde olana tek katılımıyla çıkar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin