Gönderen Konu: Pepsi Sevgililer Günü iPhone 5S Kazanan  (Okunma sayısı 6403 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
Ynt: Pepsi Sevgililer Günü iPhone 5S Kazanan
« Yanıtla #30 : 25 Şubat 2014, 21:10:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Dudes Division ajansının sahibine de mesaj atabilirsiniz; firma çalışanları arkadaşlarının koruyup kollar belki:

bu ajans mı pepsinin reklamlarını yönetiyor ben de yazmak istiyorumda

perishan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 25 Şubat 2014, 22:47:42 »
 Bu arada Pepsi'de yaratıcılığı!! ile iPhoen 5S kazanan arkadaşın sosyal medya yöneticisi olduğu ajansın müşterilerinden birkaçı şöyle:
- AKBANK
- DOVE
- GENPA
- TAV
- TURKCELL
- SAMSUNG
 -SİEMENS

Ben 14 Şubat'ta Turkcell, TAVPassport ve TAVprimeclass twitter hesabından yarışmalara katılmıştım. Çok alakasız, yaratıcılıktan son derece uzak cevaplar hediye kazanmıştı.

Sanırım yukarıdaki hesaplardan verilen hediyeler de, Pepsi hesaplarını yöneten kişi veya kişilerce eşe-dosta dağıtıldı. Bazı kazanan cevaplar o kadar alakasızdı ki...

Çevrimdışı ŞanssızHediyeAvcısı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ebulfeth
« Yanıtla #32 : 25 Şubat 2014, 23:46:51 »
Bu olayın sonucunu çok merak ediyorum..
Şanssız Hediye Avcısı

B a k a r s ı n  B i r  G ü n  K a z a n ı r ı m.

Özgür Mısır - Özgür Suriye - Özgür Filistin - Özgür Doğu Türkistan

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #33 : 26 Şubat 2014, 08:15:01 »
Bende bekliyorum bakalım sonuç verecekmi?
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

perishan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 26 Şubat 2014, 09:58:08 »
Dün akşam üşenmedim ve ekran görüntüleri ile birlikte Pepsi'de e-postasını bulabildiğim yönetici kişilere durumu izah eden bir e-posta yazdım.

Az önce e-posta kutumdaki bir yığın mail içinde sabah 09::02de gönderilmiş bir e-posta buldum.

"Sayın Perihan KOBAKÇAM;

Markamıza göstermiş olduğunuz ilginize ve kampanyamız ile ilgili eleştirilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür eder,görüşlerinizin ilgili birimlerimize iletileceğini belirtmek isteriz.

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Saygılarımızla,
PepsiCo Türkiye"

Bakalım ne cevap verecekler.???

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 26 Şubat 2014, 10:06:28 »
Dün akşam üşenmedim ve ekran görüntüleri ile birlikte Pepsi'de e-postasını bulabildiğim yönetici kişilere durumu izah eden bir e-posta yazdım.

Az önce e-posta kutumdaki bir yığın mail içinde sabah 09::02de gönderilmiş bir e-posta buldum.

"Sayın Perihan KOBAKÇAM;

Markamıza göstermiş olduğunuz ilginize ve kampanyamız ile ilgili eleştirilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür eder,görüşlerinizin ilgili birimlerimize iletileceğini belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
PepsiCo Türkiye"

bizde oraya atalım.Adres nedir*
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 26 Şubat 2014, 10:59:45 »
iyiki katılmaya geç kalmışım.ben yorum yazarken burhan ösün isimli arkadaşın yorumu 4 saat öncesinden kililitli halde bekliyordu.geç kaldığım için harbiden üzülmüştüm.şimdi ise sevindim iyiki katılmamışım diyorum.sizin bu araştırmacı yeteneğiniz sayesinde içim rahat ediyor.kimlere verildiğini öğrenince  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 26 Şubat 2014, 11:38:14 »
benimde ramazan kampanyasında kazandıgım 50 TL money kodumu hala yollamadılar. Facebooktan ve şikayetvara yazdım hep aynı laflar. Sizden gördüğüm mail adreslerine atacağım bende. Belki ilgilenirler bununla :D

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 26 Şubat 2014, 11:57:39 »
Bu arada Pepsi'de yaratıcılığı!! ile iPhoen 5S kazanan arkadaşın sosyal medya yöneticisi olduğu ajansın müşterilerinden birkaçı şöyle:
- AKBANK
- DOVE
- GENPA
- TAV
- TURKCELL
- SAMSUNG
 -SİEMENS

Ben 14 Şubat'ta Turkcell, TAVPassport ve TAVprimeclass twitter hesabından yarışmalara katılmıştım. Çok alakasız, yaratıcılıktan son derece uzak cevaplar hediye kazanmıştı.

Sanırım yukarıdaki hesaplardan verilen hediyeler de, Pepsi hesaplarını yöneten kişi veya kişilerce eşe-dosta dağıtıldı. Bazı kazanan cevaplar o kadar alakasızdı ki...
bu kadar sitenin yöneticisi bir iphone a kadar düşmüş mü yaa?kim bilir ne kadar maaş alıyor yazık biz de de çalışırken şef ve müdürler vardı bizden 4-5 kat fazla maaş aldıkları halde bahşişlerimize göz dikerlerdi illa kutu ya at meselesi hep biz atardık ama %100'de biri bize gelirdi atmayanı da bi bahaneyle işinden etmeler falan böyle tatmin olmayanlara ne demeli bilmiyorum

perishan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 26 Şubat 2014, 15:24:28 »

"Sayın Perihan KOBAKÇAM;

Saygılarımızla,
PepsiCo Türkiye"

bizde oraya atalım.Adres nedir*