şu uçaKLI oynda tüm seviyeleri bitirdim ama puanımı vermedi
Uçaklı ve balıklı oyunda açık vardı, çözüm bulamadılar anlaşılan o yüzden şuan oyunlardan puan kazanılmıyor.
ben buraya yeni üye olmuştum. hiç uğraşmayım mı yani arkadaşlar?
Oltaat'ın yeni tasarımı güzel, hoş. Rahat, eğlendirici. Ne varki sitenin önceki hediye zenginliği daha fazlaydı. Olta pazarı kısmı sadece bütün zamanını oltaya ayıran balıkçılara kalmış durumda. Zaten olta atayım deseniz, ay içindeki balıklarınızla bu açık artırmalara girmeniz bile mümkün değil. Önceki gibi, olta sırasında küçük de olsa sürpriz hediyelendirme yapılsa, katılımı da fazla olur.
Zaten, şu an olta puanları da eksiltilmiyor, öyle duruyor. Aybaşı sıfırlandığı yok. Çünkü Oltaat'a katılım neredeyse sıfırlanıyor. Hediye puan (0P) kazanmakla biraz zor yürür bu iş...
Puanlarım öyle duruyor, ben yine volta atıp ara ara dönüyorum. Bakıyorum denize, ufka, balıkçılara. Balık var mı, yok mu diye...
ben 29 eylülde üye olmuştum 400 mü ne puanım olmuştu bnm ki sıfırlandı ama... allaallaa
benimde sıfırlanmış.
o kadar olta atmıştım noldu şimdi boşuna zaman kaybı.
ben iptal ettirecem
benimde sıfırlanmış.
ben iptal ettirecem 
iyide aybaşında sıfırlanıyor diye bilgi veriliyor zaten. renklibirdede 100.000 puana kadar indiriliyor her ay. eski üyelerle yeni üyeler arasında uçurum olmasın diye.mantıklı bir yaklaşım sen niye sinirlendinki???
benimde sıfırlanmış.
ben iptal ettirecem 
iyide aybaşında sıfırlanıyor diye bilgi veriliyor zaten. renklibirdede 100.000 puana kadar indiriliyor her ay. eski üyelerle yeni üyeler arasında uçurum olmasın diye.mantıklı bir yaklaşım sen niye sinirlendinki???
renklibir de artık 0 puana indirmiş bu ay. ah şom ağzım!
ayrıca oltaat.com hiç cevap fln yazmıyo.ama oyunların puanlarıyla ilgili mesaj atmıştım. puan normale dönmüş 30 puan veriyo ama bu seferde 20 puanınız eklenmiştir yazıyo...

zamanında bayağı kazananlar olmuş biten kampanyalarda okudum. fakat hediyeler ellerine ulaşmışmı