internette gezerek şöyle bir link buldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinburaya girdiğinizde get your sample butonuna ekranda tıkladığınızda bir form çıkıyor ben doldurdumda gelip gelmeyeceğinden emin değilim bununla ilgili bilgisi olanlar varmı veya daha önce form doldurmuş olan gelen varmı?
Formu doldurunca numuneniz yola çıktı gibi bir ibare çıkıyor ekranda (form ingilizce türkçe karakter kabul etmiyor bilginiz olsun)
kokulu kartpostallar gönderiyorlar genelde. bana 2006'da gelmişti ingiltere'den.
kokulu kartpostallar gönderiyorlar genelde. bana 2006'da gelmişti ingiltere'den.
posta ücreti falan ödettiler mi
posta ücreti falan ödettiler mi 
ya evet ödedim 
tüh ya bir koku için değmez kargo parasına ne kadar ödettiler geçmiş olsun
Ödeneceğini sanmıyorum. Air mail ile geliyor postacı bırakıyor posta kutunuza. Kaldı ki sizden para istediler ödemek zorunda değilsiniz geri gönderebilirsiniz
Ödeneceğini sanmıyorum. Air mail ile geliyor postacı bırakıyor posta kutunuza. Kaldı ki sizden para istediler ödemek zorunda değilsiniz geri gönderebilirsiniz
arkadaşlar tabi ki ödemedim.ben espri mahiyetinde soruldu sandım.dünyanın hiçbir yerinde numune için para ödendiğini sanmıyorum.
talep eden varmı bundan acaba ?
Ben ettim bakalım gelicekmi

bu güne kadar hiç gelmedi bana numune parfüm
türkiye için telefon numarası buymuş : 00 800 5297 266
arama hakkı olan varsa arayıp bzi bilgilendirirmi acaba