yaptım dediğiniz gitarı görüyormusunuz yoksa sadece laviva mı çıkıyor bendeki gibi?
gönderdim 3 adet resim ama hala anlamadım
yaptım dediğiniz gitarı görüyormusunuz yoksa sadece laviva mı çıkıyor bendeki gibi?
Kocaman laviva çıkıyor ekrana dokununca parça parça gitar vs çıkıyor oradaki ekran görüntüsü alınıyordu.
Kocaman laviva çıkıyor ekrana dokununca parça parça gitar vs çıkıyor oradaki ekran görüntüsü alınıyordu.
evet ben de onu aldım ama ben o lavivanın gitara dönüşmesi gerektiğini düşünüp bekledim o olmadı bi türlü.. bitti zaten her zamanki gibi kazanamam ben ülkerden bişey:) 1000 kişiye laviva verdiler kazanamadım 5 kişide imkansız:)
evet ben de onu aldım ama ben o lavivanın gitara dönüşmesi gerektiğini düşünüp bekledim o olmadı bi türlü.. bitti zaten her zamanki gibi kazanamam ben ülkerden bişey:) 1000 kişiye laviva verdiler kazanamadım 5 kişide imkansız:)
Ben de dev gibi bir gitar bekliyordum

Sonradan başkalarının gönderdiği fotolara baktım herkesinki aynı ben de yakalayabildiğim kadarıyla yükledim.
Zaten 5 kişiye veriyor şans az ama en azından uygulamayı inat edip çalıştırdım.
kazananlar açıklanmış.. her ülker çekilişinde olduğu gibi yine yokum tabi ki:) kazananlara tebrikler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin