Gönderen Konu: Doğaseverler 6 Ekim 2014  (Okunma sayısı 1899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Doğaseverler 6 Ekim 2014
« : 29 Ocak 2014, 01:01:31 »
Haftanın Sözü'nde bu hafta kavramımız ''Bilim''. Uygulamamıza giriş yaparak ''Bilim'' kavramıyla ilgili sözünü bizimle paylaş, Montaigne’den Denemeler isimli kitabı kazanma şansını yakala. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 10 Mart 2014, 16:00:41 Gönderen: imgee »
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı artun

• Usta Kampanyacı
  • Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kuralı koyar!
Ynt: Doğaseverler
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2014, 13:11:28 »

Çevrimdışı FB/TWT

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2014, 11:47:06 »
Doğa Koleji'nin Facebook sayfasında aşağıda açıklandığı şekilde bir yarışma var;

"Doğa severler" uygulamamıza katılarak sen de doğanın kahramanı olabilirsin! Günün sorusunu bil, gizli görevleri tamamla ve her ay en yüksek puanı alarak Tempo Dergisi - Özel Sayı Klasik Müzikte Romantik Dönem kitabını kazan. Uygulamanın sonunda tüm zamanların ilk üç kahramanından biri olursan, 3 elektrikli bisikletten birini kazanabilirsin!

Uygulama Linki; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sup3rman

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2014, 11:41:33 »
güzel yarışma tebrikler. :) :D :D :D :D :D

Çevrimdışı FB/TWT

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2014, 14:24:20 »
"Doğa severler" uygulamamıza katılarak sen de doğanın kahramanı olabilirsin! Günün sorusunu bil, gizli görevleri tamamla ve her ay en yüksek puanı alarak Tempo Dergisi - Özel Sayı Klasik Müzikte Romantik Dönem kitabını kazan. Uygulamanın sonunda tüm zamanların ilk üç kahramanından biri olursan, 3 elektrikli bisikletten birini kazanabilirsin! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı FB/TWT

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2014, 14:40:22 »
Doğa Koleji'nin Facebook sayfasında aşağıda açıklandığı şekilde bir yarışma var;

"Doğa severler" uygulamamıza katılarak sen de doğanın kahramanı olabilirsin! Günün sorusunu bil, gizli görevleri tamamla ve her ay en yüksek puanı alarak Tempo Dergisi - Özel Sayı Klasik Müzikte Romantik Dönem kitabını kazan. Uygulamanın sonunda tüm zamanların ilk üç kahramanından biri olursan, 3 elektrikli bisikletten birini kazanabilirsin!

Uygulama Linki; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin