Gönderen Konu: Paramı Yönetebiliyorum Hepsiburada 50 TL'lik Çek  (Okunma sayısı 19864 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Paramı Yönetebiliyorum Hepsiburada 50 TL'lik Çek
« Yanıtla #40 : 18 Şubat 2014, 20:18:02 »
1 adet hb kod lazım takaslık

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 18 Şubat 2014, 21:32:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ne ile?

Çevrimdışı elifkmv

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #42 : 18 Şubat 2014, 21:46:39 »
ya nasıl görmedim ben bunu üzüldüm 50  tllik bez alırdımmm  :-[

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #43 : 18 Şubat 2014, 22:39:02 »
Ne ile?
Pm attım

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #44 : 18 Şubat 2014, 22:49:33 »
bana da 1 adet HB lazım. karşılığında alt limitsiz markafoni 50 tl+1adet cinemaximum sinema bileti veririm.
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #45 : 19 Şubat 2014, 01:16:02 »
Arkadaşlar merhaba, elinde fazla HB kodu olan olupta hayırlı bir iş yapmak isteyen var mı?

Şöyle ki; bir spor merkezinde (İsmek) idareci olarak görev yapıyorum. (Ücretsiz hizmet veriyoruz) Bugün spor yapmak için lise 2. sınıfa giden bir genç geldi ve kayıt oldu. salona girmek için dışarıda giyilmemiş spor ayakkabı gerekiyor normalde ancak onun sadece ayağındakiler vardı. (Onlarda epey eskiydi) Başka ayakkabısı yokmuş. Babası okulda hademeymiş. Durumlarının kötü olduğu belli :( Çantasında getirdiği ıslak mendil ile silebileceğini söyledi. Sorun olmayacağını girebileceğini söyledim :( Ben bu gence bir ayakkabı almak istiyorum. Eğer fazla çeki olan arkadaşlar varsa bir kod alabilirim. Böylece daha iyi bir ayakkabı almış olurum. ben max 80'e kadar baktım ama pek de içime sinmediler :( Hayır yapmak isteyenler mesaj ile iletişime geçebilir.
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2014, 01:22:57 Gönderen: photomania »
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #46 : 19 Şubat 2014, 09:47:49 »
Herkes harcamış sanırım çekleri :) Hepimiz lise çağlarından geçtik. herkes yarış içindedir bir şeyler alıp gösteriş için. Bu delikanlının ise ayağındaki yırtık bir çift ayakkabıdan başka seçeneği yok. Hepimiz büyük ya da küçük şeyler kazandık ve kazanmaya devam ediyoruz. Durup bir bakınca kendime, çoğu kişi "ben de şans yok", "bana niye çıkmıyor" diye yırtınırken benim çekilişlerden ve yarışmalardan bir şeyler kazanmam aslında büyük bir mükafat. Allah bi  alıp dener miş, bir de verip. Çok şükür gönlümden ne geçtiyse hepsi bana bir şekilde geldi, kazandım... İşte bu yüzden arada bi kazandıklarımıza karşılık gerçekten ihtiyacı olan kardeşlerimizin yüzlerini güldürmeliyiz diye düşünüyorum.

Postu görmeyip kazandığı bir çek ile yardım etmek isteyen olursa diye akşam üzerine kadar bekleyeceğim. Düzgün bir ayakkabı ile bir de tshirt alırım o zaman. Kimse çıkmazsa normal bir ayakkabı alırım. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim amacım sadece birlikte yüz güldürmek, umut ışığı olmak...

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #47 : 19 Şubat 2014, 09:57:49 »
Samet güzel bir düşünce seninki ama dediğin gibi herkes harcamış yada ihtiyacı var. Hepimiz elimizden geldiğince çevremizdekilere yardım ediyoruzdur. Zannetmiyorum burada herkesin sırf kendisi için birşeyler kazandığını. Umarım Allah gönlünüze göre verir.

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #48 : 19 Şubat 2014, 10:03:03 »
Samet güzel bir düşünce seninki ama dediğin gibi herkes harcamış yada ihtiyacı var. Hepimiz elimizden geldiğince çevremizdekilere yardım ediyoruzdur. Zannetmiyorum burada herkesin sırf kendisi için birşeyler kazandığını. Umarım Allah gönlünüze göre verir.

Teşekkürler anvil. Aklımda buraya yazmak gibi bir şey yoktu aslında. Ancak birden çok kazanan arkadaşlar var diye anımsadım bir an. Eğer harcamadılarsa bir kod verip onlarda umut ışığı olmak için katkı sağlarlar diye düşünmüştüm. İlla ki etrafındakilere yardım edenler vardır. Dediğin gibi Allah herkesin gönlüne göre versin.

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
« Yanıtla #49 : 19 Şubat 2014, 10:14:54 »
hepsi çekim yok ama mesaj attım bakabilirseniz