hiç almayın aylean hanım bence.kazanırsınız bir yarışmadan.yazık boşyere para vermeyin derim ben.şanslısınız maşallah.
hiç almayın aylean hanım bence.kazanırsınız bir yarışmadan.yazık boşyere para vermeyin derim ben.şanslısınız maşallah.
geçen yedekteydim.Bulaşık makinasında Fairy de sıra gelmedi.Bosch du üstelik...
yaaaa.valla ben üzüldüm şimdi adınıza.bu durumda insan deli olur yaaaa.kısmet neyse inşallah daha iyisini kazanırsınız.
beyaz eşyada bosch diyorum ama 10 yıldır vestel kullanıyorum tık demedi maşşallah
Ben siemens kullanıyorum memnunum Bosch ile iyi markalar
bosch bence en iyisi 40 dk da hızlı yıkama var bizimkisinde 3 programlı bulaşık makinesini kullanıyoruz şuana kadar bir sorun olmadı tavsiye ederim vestel eskisi gibi değil teyzemde vardı 4 senede su akıtmaya başladı kere servis geldi sorun sorun üstüne
şimdi tamirci geldi.50tl ye yaptı.Bu sıra çok elekrtonik aldık.Birinin borcu bitsin hemen değiştireceğim.Servis elemanı arçelikti kimse yoğururdum kara demez ama abla bosch üç programlı al dedi.3 programdan sonrası parayı sokağa atarsın dedi
Canım benimki de Siemens 1998 de bekarken almıştım 3 programlı çok şükür gayet güzel yıkıyor tek sıkıntısı arka sepet çıkmıyor ben düdüklü için felan biraz eğdim sığıyor