ecrin ben kazanamadım ama ankarada bir arkadaşım kazandı .az önce eline ulaşmış .
yurt içi kargoyla geliyormuş
istersen bir arayıp sor eğer gelmişse birini yönlendir oraya .tekrar tebrikler
annem adına katımıştım kazanmış ama annemler şu an evde yoklar..gittkleri yerden ne zaman dönecekleri belli değil.acaba ne zaman kargo gelir ki?gelip de bulamayınca kargo geri gönderiyor.ne yapcam bilemiyorum..kazandığıma sevinemedim bu yuzden.eline ulaşan arkadaş geldi diye buraya yazabilir mi?
ecrin ben kazanamadım ama ankarada bir arkadaşım kazandı .az önce eline ulaşmış .
yurt içi kargoyla geliyormuş
istersen bir arayıp sor eğer gelmişse birini yönlendir oraya .tekrar tebrikler
annem adına katımıştım kazanmış ama annemler şu an evde yoklar..gittkleri yerden ne zaman dönecekleri belli değil.acaba ne zaman kargo gelir ki?gelip de bulamayınca kargo geri gönderiyor.ne yapcam bilemiyorum..kazandığıma sevinemedim bu yuzden.eline ulaşan arkadaş geldi diye buraya yazabilir mi?
sonuçlar yeni açıklandı ama..hayret ne kadar çabuk gelmiş..çok teş.ederim canım.kargoyu arayıp bilgi alayım en iyisi..ben gidip alabilirim inş.kimliğimle gidince..
aynen bende yokum evde komsular alsa bari
bende kazanmışım hangi kargoyla geliyo acaba
yurt içi kargoyla geliyormuş cicikan .tebrikler bu arada
bende kazanmışım hangi kargoyla geliyo acaba
benımde gelmıs bugun 
bu listede mı vardın canım yoksa öncekinde mi?