0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVay fantizm ha.. Yok benim hanım kızıyor o kanalı açmam ve desteklemem yasak sanırım sizdede bu durumun tam tersi var Yok canım, ,öyle bir hemcinse zorlama durumu yok.Destekliyoruz da bu işten nasıl hediye kazanacağız onu da anlamış değilim.
Vay fantizm ha.. Yok benim hanım kızıyor o kanalı açmam ve desteklemem yasak sanırım sizdede bu durumun tam tersi var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVay fantizm ha.. Yok benim hanım kızıyor o kanalı açmam ve desteklemem yasak sanırım sizdede bu durumun tam tersi var Yok canım, ,öyle bir hemcinse zorlama durumu yok.Destekliyoruz da bu işten nasıl hediye kazanacağız onu da anlamış değilim. Ben diyim maymun etmeden adamı vermez hediye 41-29 Ben oldum olurumda valla gene Abuk sabuk zıplayıp videomu yüledim gecen sefer nete kulağımdada bir kulaklık... Yapabilrimisin Genelde boyle şeyler oluyorda Ayrıca nete videosunu yükleyen kulağında kulaklıkla bir tek be değilim yanında 3 kişi ile