0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yemek sipariş ettiydi yeni geldi yemek.. Bizde atraksiyon beklioz bakalım sanırım yakında deişik şeyler gelcek. Bizde atılacaz azcık... Hediye kazananlar acıklanmaya başlasın zaten ilgi de artar ama su anda reyting biraz düşük...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOğuza destekkkkkkk..... Oguza veriyom buranın adresini Valla hocam oğuzla nazlı dh ye üye oldular ordan destek istiyorlar.Zahmet olmazsa buraya da gelsinler de şu yarışmayı düzgünce anlatsınlar bize heh dh ye üye oldularsa nazlı alıııııırrrrrrrr başınıgider. koparır yarışı açık ara 1. olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOğuza destekkkkkkk..... Oguza veriyom buranın adresini Valla hocam oğuzla nazlı dh ye üye oldular ordan destek istiyorlar.Zahmet olmazsa buraya da gelsinler de şu yarışmayı düzgünce anlatsınlar bize
Oğuza destekkkkkkk..... Oguza veriyom buranın adresini
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOğuza destekkkkkkk..... Oguza veriyom buranın adresini Valla hocam oğuzla nazlı dh ye üye oldular ordan destek istiyorlar.Zahmet olmazsa buraya da gelsinler de şu yarışmayı düzgünce anlatsınlar bize heh dh ye üye oldularsa nazlı alıııııırrrrrrrr başınıgider. koparır yarışı açık ara 1. olur Bu dh nin benimle ilgisi yokherhalde,çünkü ben bu kampanyayı takip etmiyorum.Benim nicki kullanan arkadaşa başka bir yerde daha rastladım.Ne bu yaa!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSabah oguzda soyledi.Benim dedğimin aynısını.Belli bir sayıya geldiğinde katılmış olan yarışmacılarada verilcek ama kimlere belli değil tam olarak.şimdi örendim çekilişle olmuycakmış. Hediyeleri kendileri dağıtıcakmış seçtiği kişilermiş bu kişilere görev verip başarılı olursa hediyeyi vericekmiş unutmadan görevler hiçte kolay değil dedi...
Sabah oguzda soyledi.Benim dedğimin aynısını.Belli bir sayıya geldiğinde katılmış olan yarışmacılarada verilcek ama kimlere belli değil tam olarak.
neyse üye oldum,nazlıyı destekliyorum,bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneyse üye oldum,nazlıyı destekliyorum,bakalımGel oğuzu destekle Vakit erkenken dön gel..