0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tebrikler raziyede kazanmış
Parfümüm geldi hem de çantasıyla. Çok güzel ve çok hoş bir kokusu var. Siz de kazanırsınız inşallah. Bu arada Tekin Acar Cosmetics'e teşekkür ediyorum çünkü hediye kazandıktan sonra çok kısa bir sürede hediyeyi elime ulaştıran firma oldu. 8'inde açıklandı, 11'inde elime ulaştı üstelik kampanya koşullarında 15 Aralık itibari ile gönderilecektir yazmasına rağmen. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinParfümüm geldi hem de çantasıyla. Çok güzel ve çok hoş bir kokusu var. Siz de kazanırsınız inşallah. Bu arada Tekin Acar Cosmetics'e teşekkür ediyorum çünkü hediye kazandıktan sonra çok kısa bir sürede hediyeyi elime ulaştıran firma oldu. 8'inde açıklandı, 11'inde elime ulaştı üstelik kampanya koşullarında 15 Aralık itibari ile gönderilecektir yazmasına rağmen. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle kullan benimde gelir o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinParfümüm geldi hem de çantasıyla. Çok güzel ve çok hoş bir kokusu var. Siz de kazanırsınız inşallah. Bu arada Tekin Acar Cosmetics'e teşekkür ediyorum çünkü hediye kazandıktan sonra çok kısa bir sürede hediyeyi elime ulaştıran firma oldu. 8'inde açıklandı, 11'inde elime ulaştı üstelik kampanya koşullarında 15 Aralık itibari ile gönderilecektir yazmasına rağmen. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle kullan benimde gelir o zamanHANGİ kargo ile geliyor
daha yazılmamış sanırım