Gönderen Konu: Tavuk Dünyası 14 ŞUBAT  (Okunma sayısı 1786 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meryem428

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Tavuk Dünyası 14 ŞUBAT
« Yanıtla #10 : 18 Şubat 2014, 00:03:33 »
Bazı isimleri direk kazanımlardan tanıyoruz :) Herkesin şansı bol olsun :)

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 18 Şubat 2014, 18:28:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
iyi takip etmiyorsun demek saklıköy 1000 kişilik listede yokum becelde yokum mavi de yokum bizim mutfakta yokummm kazandıklarım hep kurumsal çeklişle yada jürü beğenmesi tek bir oylamalı yarışmam yok !!!!!!!!!!benim  üç dört katım kazanan isimler varken benim ismimi yazmanızda ilginççççççççççç ayrıca neden insanlar fake hesaplarla telefon ıpad alırken yada çekler alırken yorumlarda yazmıyorsunuz bu da ilginççççççç ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.............

sevim hanım burda herkes birbirine takılır. kötü niyet yok emin olun. keşke ben de hep kazansam da takılsalar :D

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #12 : 18 Şubat 2014, 19:13:33 »
iyi takip etmiyorsun demek saklıköy 1000 kişilik listede yokum becelde yokum mavi de yokum bizim mutfakta yokummm kazandıklarım hep kurumsal çeklişle yada jürü beğenmesi tek bir oylamalı yarışmam yok !!!!!!!!!!benim  üç dört katım kazanan isimler varken benim ismimi yazmanızda ilginççççççççççç ayrıca neden insanlar fake hesaplarla telefon ıpad alırken yada çekler alırken yorumlarda yazmıyorsunuz bu da ilginççççççç ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.............

sevim hanım burda herkes birbirine takılır. kötü niyet yok emin olun. keşke ben de hep kazansam da takılsalar :D
evet bencede sıkmayın canınızı şaka olduğu belli
kaldı ki size takılan Sivrimon çok çok şanslıdır kazanamaadığı yarışma yoktur :) bizlerde ona takılıyoruz zaman zaman
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.