Gönderen Konu: Turuncu Koltuk (18 Şubat)  (Okunma sayısı 1262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Turuncu Koltuk (18 Şubat)
« : 28 Ocak 2014, 10:03:43 »
Neutrogena, Turuncu Koltuk isimli Facebook uygulamasıyla moda, seyahat ve ilişkiler hakkında takipçilerinden gelen soruları ünlü blogger ve Twitter fenomenlerine yöneltirken, soru soran şanslı katılımcılara hediye setleri veriyor.

18 Şubat Salı gününe kadar devam edecek uygulamaya katılmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden Neutrogena’yı beğenip, uygulamaya girmek ve yazar geçerim’e kendi uzmanlık alanında sorusunu sormak yeterli.

Neutrogena bu uygulamayla, günlük yaşamda sıkça merak ettikleri konularda yönelttikleri soruları, ünlü isimlerle beraber cevaplayarak, kadınların yaşamında sadece cilt temizliği için var olmadığını, marka olarak kadınların hayatını kolaylaştırmak çalıştığını ortaya koyuyor. Üstelik marka sadece soruları cevaplamakla da kalmıyor, uygulamaya katılıp soru yöneltenler arasında yapılan çekilişle her ay 30 kullanıcıya Neutrogena Visibly Clear hediye seti dağıtıyor. Yazar geçerim’e soru soran talihlilerin de belli olmasıyla marka, yaklaşık 90 takipçisine ürünlerinden hediye etmiş olacak.
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2014, 10:05:54 Gönderen: admin »
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Ynt: Turuncu Koltuk (18 Şubat)
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2014, 16:38:22 »
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı sagolabi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2014, 17:53:29 »
ne gelecek bakalım  ;)

Çevrimdışı meryem428

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2014, 18:39:34 »
Üçlü cilt bakım seti :) Bugün geldi benim.

Çevrimdışı KampanyaciKiz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2014, 18:38:30 »
Çok güzel bir 3lü set geldi ımmm bayıldım