satınca değerlendirmeyecekseniz yada ihtiyacınız yoksa satmayın. satılıp parası harcanıp gidiyor. tanıdıklara kiralayabilirsiniz gerçi tanıdıkdanda para alınmaz yada para isteyince kimse gitmez.
birde satılınca daha çok gidesiniz gelir belki bu sene her fırsatta gidersiniz
eger ihtiyacınız yoksa neden satıyorsunuzki zaaten çokta uzak bıyer degıl hafta sonları gıdersınız gecen sene fazla kalmayısınız gelecek senelerde fazla kalmayacagınız anlamına gelmez bence ben olsam en kotu ıhtımal kıraya bıle versem kesınlıkle satmam gun gelır bı kazc sene sonra cocuklarınız kalmaya gıder ki çocuklar pek bı heveslıler denız yuzme falan hemde ileriye dair yatırım
hayat çok kısa. 15 günlüğüne bile gitseniz ama gerçekten hem çocuklarınız hem siz mutlu oluyorsanız bende satmaya değmez.
Ben üzülüyorum böyle şeyler duyunca. Satmak çok kolay ama günümüzde ev almak gerçekten zor. Satmayın mutlaka bir gün "iyi ki satmamışız" cümlesini kurarsınız. Ama satarsanız aynı şekilde "Keşke satmasaydık" cümlesini kurmanız da olası.
acil nakit ihtiyacınız yoksa satmayın tabi insanın kendi evi gibisi yok yazlıkta olsa kışlıkta olsa hem mal parayı geçer herzaman için
Bence satın anadoluda tenha daha sakin bir yerden alın İstanbul çekilecek gibi değil artık trafiğiyle stresiyle