---------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar on yıllarca verilen bir emek, elbette "kampanyacılık" diye adlandırılabilir. Ancak ben hobim olarak görüyorum ve forumda da zaman geçirmekten çok mutlu oluyorum.
Direk forumdan yada diğer mecralardan görüştüğüm arkadaşlar olsun yada görüşmediklerim, beni tebrik eden arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu konu özellikle konsantrasyonla alakalı. Son 2-2,5 yıldır iş konularında çok yoğun olmama rağmen takibi devam ettiriyorum. Bu açıdan tanıtım firmaları gel kampanyalara uzmanlık et dese, sanırım o uzmanlığı yapabilir hale geldim. Forumda da benim gibi pek çok arkadaş vardır. (Gel bizde çalış deseler elbette iyi maaş vermeleri lazım, zira tanıtım firması çalışanları da çekilişe katılamıyor

)
Kazanmaktan ziyade kampanyalar hayal etmemizi sağlıyor. En çok bunu seviyorum, arabayı kazanınca da yıllardır takip ettiğimden özel bir tepki vermedim. Arkadaşlarım, ailem daha çok sevinmiştir herhalde, tepkisizliğimi de anlayamadılar. Zira ciddi zaman ve ilgi gerektirdiğinden sadece geleceğini düşündüğüm birşeydi. O da bugüne kısmetmiş. Daha da iyileri hepimize kısmet olur inşallah.
---------------------------------------------------------------------------------