saol canım bende sayfaya mesaj attım bilgilerimi tekrardan daha cevap vermediler 20 günümü saçma sapan oyunlara ayırdım ve kazanmışken gelmezse üzülürüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaol canım bende sayfaya mesaj attım bilgilerimi tekrardan daha cevap vermediler 20 günümü saçma sapan oyunlara ayırdım ve kazanmışken gelmezse üzülürüm
Bence Nivea gönderir. Sürpriz ödül diye 2 sıkımlık krem de yollayabilirlerdi maşallah 150 TL tutarında ödül yollamışlar. Size göndermemezlik yapmazlar şimdiden güle güle kullanın
telefondaki kadın çok kibar ve olumluydu. gelmemesi gibi bişi olmaz benceama işte biraz beklicez o var duyguca
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefondaki kadın çok kibar ve olumluydu. gelmemesi gibi bişi olmaz benceama işte biraz beklicez o var duyguca
sorun değil gelsinde bekleriz duygucum..gelince haberdar edelim birbirimizi buradan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefondaki kadın çok kibar ve olumluydu. gelmemesi gibi bişi olmaz benceama işte biraz beklicez o var duyguca
sorun değil gelsinde bekleriz duygucum..gelince haberdar edelim birbirimizi buradan
evet adaşizmirdeyim ben, gelince yazarım buraya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefondaki kadın çok kibar ve olumluydu. gelmemesi gibi bişi olmaz benceama işte biraz beklicez o var duyguca
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefondaki kadın çok kibar ve olumluydu. gelmemesi gibi bişi olmaz benceama işte biraz beklicez o var duyguca
benim geldi seninde geldi mi adaş:)