canım hep alıyorum...ne sorunun varsa yaz hallederız...ebay guvenılırdır sanal kartınla da paypal ıle de alısverıs yapabılırsın...
kozmetık almanı cok onermem alacagın markayı sorabılırsın bana...cunku ebaydekı cogu marka malesef sahte urunlere sahıp...
ust tarafta sort yazısına tıklar low dersen en dusuk fıyattan en yuksek fıyata sana sıralama yapar... tum foruma olsun $40 doları gecmemeye calısın...hele kozmetık alıyosanız $30 doları bulun... takılma olayı yuksek takılırsa aldıgınız kadar gumruk de odersınız... gerek yok...
hayır ozcantranman ebayde de bolcana free shıppıng yanı kargosuz urun var...zıra sol yandan free shıppıng secersenız gorursunuz de...
ben ne mı aldım?
3 tane BB krem aldım dırek Kore menşeili olsun diye...ıkı uc tane telefon kılıfı,kek kalıbı,ayakkabı aldım...orjınal POLOnun idi...
bır de açık artırma var ebayde...
bid yazar...bu acık artırma demek dolar uzerınden teklıf edersınız...
adresınızı vermeye asla korkmayın ebay secure system seklınde calısıyor...
dıyelım yanlıs urun geldı... satıcısını bulun ona mesaj atın...asla cekınmeyın evet degıstırıyorlar... hatta ben yanlıs kek kalıbı aldım dedım yenısını de yolladı...
alacagız satıcı cok cok onemlı ebay ıcın...
bunu unutmayın...
satıcının feedınglerıne bakın...puanlamasına kısılerın ona yorumlamalarına...
Ingılızcenız yok ise yazın ben bakayım...
yabancı sıtelerın en guvenılırlerınden bırı ebay...ben ayrıca baska yerlerden de aldım...mesela naturrıssımo harıkadır ancak pound mahvolmus durumda 4 tl ye yaklastı... asla taklıt urun satmaz...
alıexpress seven cok ben pek sevmıyorum bıraz kalıtesız...
yurtdısı alısverısı ıcın koca bır post yazdım bloga dahı hatta okuyun
sorunuz olursa yıne cevaplarım
not:blog yazılarım...Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinblog benım blogum galıba reklama gırmıs olmuyor...