Gönderen Konu: Fikrimühim  (Okunma sayısı 1173 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sumos

• Yeni Kampanyacı
  • *
Fikrimühim
« : 01 Şubat 2014, 12:24:47 »
Anket: Kozmetik Ürünler
Kozmetik ürünleri hakkında olan bu anketimizi tamamlamanız halinde     
10 MühimPuan kazanacaksınız.

katılmak için tıkla

Çevrimdışı C.K.

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fikrimühim
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2014, 13:15:24 »
Emekli dedim bir seçenekte anket bitti hemen  8) Güya kozmetik anketi adı altında kim ne kadar alıyor ne iş yapıyordan ötesine geçemedim  ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2014, 13:50:16 »
Emekli dedim bir seçenekte anket bitti hemen  8) Güya kozmetik anketi adı altında kim ne kadar alıyor ne iş yapıyordan ötesine geçemedim  ;D

aynen bendede aynısı oldu sanki emekli olanlar kozmetik harcaması yapamaz ,aylık neredeyse 200liraya yakın harcamam var bloğum var incelemelerle ilgili demekki bundan sonra emekli seçenekleri işaretlenmicek ders oldu
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı C.K.

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2014, 14:07:56 »

aynen bendede aynısı oldu sanki emekli olanlar kozmetik harcaması yapamaz ,aylık neredeyse 200liraya yakın harcamam var bloğum var incelemelerle ilgili demekki bundan sonra emekli seçenekleri işaretlenmicek ders oldu

Arkadaşlar işaretlemesin diye yazdım bilhassa yazık yani anket konusu ile sordukları soruların hiç bir alakası olmuyor bazen. Çok haklısınız yorumunuzda. Blog linkinizi özel mesaj olarak gönderirseniz takip etmek isterim.