Gönderen Konu: Rapunzel Store  (Okunma sayısı 9638 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı C.K.

• Usta Kampanyacı
Ynt: Rapunzel Store
« Yanıtla #40 : 05 Şubat 2014, 21:22:45 »
Arkadaşlar firma defalarca gönderim yapacaklarını formu dolduran herkese ürünün ulaşacağını yazdı. Hatta üşenmemiş hesap açık buradan da bilgilendirmişler. Biraz daha sabırlı olsak ve bu kadar ilgili bir firmayı numune göndereceklerine pişman ettirmesek daha iyi olmaz mı?

Benim de numunem gelmedi henüz şikayet eder gibi yazmadığım halde incelik gösterip cevap vermişler bir çok kez. Sonra vay efendim numune gönderen firma kalmadı diyoruz hiç bir firma göndermeyince. Az sabır yahu  ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı RapunzelStore

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #41 : 05 Şubat 2014, 22:06:46 »
Merhaba, cok tesekkur ederiz:)
Evet haklisiniz, belki bu donemde bedava numune gonderimini yapan firmalara pek guven yok, ya kargo ucretli olacaksa? Ya kapima gelince kurye benden para isteyecek? Buna benzeri binlerce mail ve telefon aldik:) biz anlayis gosteriyoruz buna. Sozlerimizin arkasinda durdugumuzu da gosteriyoruz. Ne yazikki bize basvuranlarin sayisi o kadar cok yuksek oldu ki, 2 kargo sirketi ile gonderimi yapiyoruz ve ona ragmen istedigimiz hizla numuneler ulasamiyor...
Bolgesel olarak belki de gecikmeler yasanabilir, ya da kargo subelerinde dagitim esnasinda da gecikebilir- maalesef kargo sirketleri yonetemiyoruz:)
Doldurulmus formlara gelecek olursak, arkadaslar, o kadar cok eksik bilgisi olan formlar var ki, kimi sadece ismini yazmis oluyor, kimisi adresi eksik yaziyor - bunlar onemli faktorler. Ve ne yazikki hem hazirlanma asamasini geciktiriyor, hem de ulasim suresini uzatiyor.
Gene de, eksiksiz form dolduranlarin dikkatine yaziyoruz, sayet numunemiz daha ulasmadiysa, ve mail gelmediyse ( mail bildirimi keza kargo sirketleri ile entegre calisiyor), bizim iletisim formumuzu doldurarak mail gondermenizi rica ederiz. Biz kontrol edip, sizlere mutlaka donus yapacagiz.

Tum katilimcilar ve bu forumda yazisanlara ayricantesekkur ederiz,
Iyi aksamlar
RapunzelStore

Çevrimdışı RapunzelStore

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #42 : 05 Şubat 2014, 22:10:37 »
Bu arada ufak bir duzeltme: ne yazikki cok basvuran oldu degil, basvurularinizi almaktan buyuk mutluluk duyduk:))) ama ne yazikki kargo gonderimi istedigimiz hizla ilerlemiyor....

En kisa zamanda gorusmek uzere,
Sevgilerle
RapunzelStore

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 06 Şubat 2014, 15:46:27 »
Bana da az önce geldi çok beğendim kokusunu Teşekkür Ederim Rapunzel Store <3

Çevrimdışı RapunzelStore

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #44 : 06 Şubat 2014, 17:38:44 »
Gule Gule kullanin! En kisa zamanda deneyip yorumlarinizi yazmanizi rica ederiz:-)))

Sevgilerle
Rapunzel Store Ekibi

Çevrimdışı lamamadelrey

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #45 : 08 Şubat 2014, 11:35:34 »
Rapunzel Store ekibi çok teşekkürler,dün kargom gelmiş hemen kullandım kokusu konusunda soru işaretleri vardı aklımda ama gerçekten çok hoşuma gitti,inatcı kıvırcık saçlarım var yumuşadılar tek yıkamada,yakında siparişimi vereceğim  ;) :D
BRCDRGT

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 08 Şubat 2014, 13:00:33 »
benimde geldi teşekkurler

deneyip yorum yazarım ileride satın alırım

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 08 Şubat 2014, 13:32:15 »
bana böyle bir mail geldi sanırım bir karışıklık var ;

Sn ŞULE VE ZEYNEP YILMAZ;
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Rapunzel Secret Saç bakım numunesi MNG Kargo ile tarafınıza gönderilmiştir.
Paket Takip numarası: Fatura Seri No : DF , Fatura No : xxxxx
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasından takip edebilirsiniz.

yazmadığım halde Zeynep yazıyor bu birincisi ikincisi de Erenköy şubesinde görünüyor ve 23 ocakta çıkış tarihi görünüyor bir şey anlamadım ben  ???

Çevrimdışı C.K.

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 08 Şubat 2014, 14:08:34 »
Bu gün geldi numunem mng kargo ile. Kargonun geç gelme sebebi bu bölge için evlere dağıtıma her gün çıkmamalarıymış kargocu belirtti sormadığım halde.
Kullandıktan sonra yorumlarımı ileteceğim. İyi çalışmalar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 08 Şubat 2014, 14:43:57 »
bende umutla bekliyorum
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...