kesinlikle internetsiz yapamam
1 sene önce kaynım eve alınca başladı bu hastalık günde 1 kere mutlaka girmem lazım kendimi frenleyemiyorum kendi evimizde olsa hiç kalkmam herhalde başından
Çin’de internet bağımlılığından kurtulmak için özel kamplar varmış. 15 yaşındaki çocuğu babası bu kampa vermiş ve çocuk ertesi gün ölmüş. Bu kamplar askeri koşulların uygulandığı kamplardır. Önceleri elektrik şoku verildiği ortaya çıkmış sonra bu uygulama ülke genelinde yasaklanmıştı.
Şimdi burdan şöyle bir sonuç çıkıyor başlığa göre. Çocuk bir gün internetsiz kaldığı için dayanamadı kahrından öldü:) Varın gerisini siz düşünün.
bende çok bağımlıyım iternete annem ne kadar kızarsa ben o kadar bağlanıyorum
malesef bende bağımlıyım tedavimi olsak ne işlerimizi aksatacak hale geldik valla
Varya aylardır netim bozuk düzelmiyor.Son dönemde dahda beter arttı.Ben kanser olucam hem net var hem cebelleşmek dahada kötü..
benim smile adsl bazen kafasına göre kesintiler yapıyor. dün 3 saat gitti sonra kendiliğinden geldi. anlamak zor iş. dayanmak daha da zor.
ben bir internet bağımlısıyımm kesinliklee
eşim ne kadar kızsada kalkamıyorum pcnin başından,geçenlerde elektrikler kesildi. sıkıntıdan ne yapacağımı bilemedim
yazın tatile gitmeden önce bende aynı durumdaydım hatta daha kötü. İlk başlarda tatildende hiçbir zevk alamadım, sonraları bu istek azaldı aşırı bağımlılık yapıyor arkadaşlar. sonra sonra biraz kopabildim. şimdi eskiye nazaran biraz daha iyiyim.
Allah kurtarsın