Gönderen Konu: Haribo dan harika hediyeler  (Okunma sayısı 31854 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı betty86

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Haribo dan harika hediyeler
« Yanıtla #190 : 05 Şubat 2010, 22:22:31 »
mp3 kazandım tarih sınırlaması yok dendi , zaten banada herhangi belge gelmedi ama nufus cuzdanı istemişler tedirgin oldum

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #191 : 05 Şubat 2010, 22:28:48 »
bide bunu anlamam neyine tedirgin oluyosunuz nufus cüzdanınızı gönderin demiyo size sadece fotokopi göndereceksiniz tabiki istiycekler gerçek olmayan birine nie hediye göndersinler onlarda hediye gönderdiklerini ispat etmek zorundalar

Çevrimdışı betty86

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #192 : 05 Şubat 2010, 22:33:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bide bunu anlamam neyine tedirgin oluyosunuz nufus cüzdanınızı gönderin demiyo size sadece fotokopi göndereceksiniz tabiki istiycekler gerçek olmayan birine nie hediye göndersinler onlarda hediye gönderdiklerini ispat etmek zorundalar

tamamda neler duyuyoruz bir tc kimlik no ile neler yapılırken kimbilir kimlik fotokopisi ile neler yapılmaz. hediyede ev araba değil o yüzden tedirgin oluyorum , sorup yorumlara göre gönderiyim dedim

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #193 : 05 Şubat 2010, 22:36:26 »
kimlik no ile kimse hiçbir şey yapamaz ayrıca  o kadar korkuyosanızda  gönderilen hediye belli30 liralık bişi göndermezsiniz olur biter ama sizin elinizde kimliğinizin orjinali olmadığı sürece kimsede bişi yapamaz

Çevrimdışı betty86

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #194 : 05 Şubat 2010, 22:42:20 »
kimlik no ile kimse hiçbir şey yapamaz ayrıca  o kadar korkuyosanızda  gönderilen hediye belli30 liralık bişi göndermezsiniz olur biter ama sizin elinizde kimliğinizin orjinali olmadığı sürece kimsede bişi yapamaz

sadece sormak istedim. Bu kadar haber vs yalanmı? öyle insanlar var kimlik  noları bile olmadan onlar adına bankalardan krediler çekiliyor neler oluyor tc kimlik no vermeye çekiniyorum kampanyalara zaten öyle kampanyalarada hiç katılmadım. Şimdi bunu kazandıktan sonra öğrenincede sormak istedim burda benden çok deneyimli yıllardır kampanyalarda olan insanlara danışmak adına. Deneyimli gördüğüm isimler gönderme yada gönder der bende ona göre hareket ederim. sonuçta hiçbirşey olması imkansız gibi cevaplar çoğunlukta olursada kazandığım hediye için şansımı kaybetmem. Kusura bakmayın acemi kampanyacıyım sizin kadar rahat değilim

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #195 : 05 Şubat 2010, 22:49:38 »
o dediğin şeyler kimlikle oluyo dediğim gibi sadece kimlik fotokopisiyle hiçbişi olmaz ayrıca gönderdiğin yer belli firmayı internettende araştırabilirsin sonuçta onlarında belge istemeleri en doğal hakları ben en ufak bi tereddüt yaşamadan gönderdim bi sorun çıkmaz

Çevrimdışı betty86

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #196 : 05 Şubat 2010, 22:59:36 »
o dediğin şeyler kimlikle oluyo dediğim gibi sadece kimlik fotokopisiyle hiçbişi olmaz ayrıca gönderdiğin yer belli firmayı internettende araştırabilirsin sonuçta onlarında belge istemeleri en doğal hakları ben en ufak bi tereddüt yaşamadan gönderdim bi sorun çıkmaz

teşekkürler , içim rahatladı biraz

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #197 : 05 Şubat 2010, 23:06:21 »
rica ederim ama şimdiye kadar eline ulaşmalıydı ü yüzden bence bi ara

Çevrimdışı betty86

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #198 : 05 Şubat 2010, 23:11:29 »
rica ederim ama şimdiye kadar eline ulaşmalıydı ü yüzden bence bi ara

aradım dün konuştum mp3 için zaman yok acele etmeyin dediler

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #199 : 05 Şubat 2010, 23:12:22 »
iyi o zaman sevindim kolay gelsin ii beklemeler ;)