o zaman bim den alınan harıbolar geçersiz oluyor anladığım sadece büyük poşeti gönderebiliyoruz.
Ben fast foodları aldım 30 gr hepsi de gönderdim kabul edildi ama 10 grlıkların kabul edilmeyişi çok saçma geldi..Bana öyle denmemişti halbuki!.
kabul edildiğini nerden biliyorsun? teyit ettirdin mi ki?
merak ettıklerınızı sorabilirsınız yardımcı oluyorlar.
Özlem ÇAYLIK
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Müşteri Temsilcisi Araştırma ve Tanıtım Hizmetleri
Tel: 0212 259 70 09 (193)
Fax: 0212 260 66 71
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ben fast foodları aldım 30 gr hepsi de gönderdim kabul edildi ama 10 grlıkların kabul edilmeyişi çok saçma geldi..Bana öyle denmemişti halbuki!.
az daha 10 gr lık paketlerden alcaktım

neyse en ucuz 50 kuruşluklar kalıyor geriye
Çoklu katılımda en az 30 adet gönderdiğimde Mp3player garanti gibiymiş arkadaşlar..
devrim böyle yazmış. ne demek oluyor bu anlayamadım. garanti gibi nasıl oluyor. çekiliş olmayacak mı, en çok gönderenlere mi vereceklermiş ki. :S
Çoklu katılımda en az 30 adet gönderdiğimde Mp3player garanti gibiymiş arkadaşlar..
devrim böyle yazmış. ne demek oluyor bu anlayamadım. garanti gibi nasıl oluyor. çekiliş olmayacak mı, en çok gönderenlere mi vereceklermiş ki. :S
evet çekilişle oluyor ama 30 tane gönderirsen şansın daha çok olur demek istemiştir:)
evet mutlaka şansın artacaktır, ama kurulan cümleden farklı bir anlam çıkıyor
garanti gibi diyo yani şansın daha çok olur anlamında

türkçe öğretmeni gibi oldum
1000 ipod için 30 mektup az bence ama şans çok fazla..
Merhabalar,
Her hangi gramaj veya çeşit ürünümüzün ambalajını gönderebilirsiniz…
Yalnızca büyük ambalajlı iki çeşit ürünümüz var, içinde 10gr’lık mini paketler yer alıyor..bu 10grlık paketler çekilişe dahil değil…ama büyük ambalajını göndererek katılım sağlayabilirsiniz…
Bol şans..!!