Gönderen Konu: heasap işletim ücreti  (Okunma sayısı 1788 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
heasap işletim ücreti
« : 26 Ocak 2014, 21:10:27 »
Arkadaşlar ben 2011 yılında 50.000Tl 3 yıl geri ödemeli Garanti Bankasından araba kredisi çekmiştim.Bu banka benden ikişer dönem halinde Aralık ve Haziran aylarında hesap işletim ücreti kesiyor.Bu parayı geri alabilirmiyim?Alan var mı?
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
Ynt: heasap işletim ücreti
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2014, 22:04:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Bu başlığı incelermisiniz.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı hitex

• Usta Kampanyacı
    • Gezginnerede
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2014, 22:21:25 »
ilk önce itiraz bankadan cevap geri veremeyiz onunla hakem heyetine başvuracaksınız o sonuçlanacak sonucu bankaya göndereceksiniz banka iade ediyor bir iki ay sürüyor genelde
Gezginnerede Güncel kültür sanat haberleri ücretsiz etkinlikleri yeni mekanları sizin icin paylasır. Sanattan hayattan haberiniz olsun.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2014, 22:22:35 »
ilk önce itiraz bankadan cevap geri veremeyiz onunla hakem heyetine başvuracaksınız o sonuçlanacak sonucu bankaya göndereceksiniz banka iade ediyor bir iki ay sürüyor genelde
sonrasında banka tekrar karşı dava açıp,mahkeme masrafı ile geri alıyor yazmışlar
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2014, 22:26:51 »
sonrasında banka tekrar karşı dava açıp,mahkeme masrafı ile geri alıyor yazmışlar

Banka hakem heyeti kararına Tüketici Mahkemesine giderek karşı dava açarak itiraz edebilir. Bu durumda mahkemeye delil olarak daha önce görülmüş davalardan kazanılmış olanların evraklarını internetten bularak verebilirsiniz. Bu durumda eliniz güçlü olacaktır. Mahkemede lehinizde karar verecektir. Süreç genelde bu şekilde işliyor.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, 22:33:43 Gönderen: numberone2000 »

Çevrimdışı hitex

• Usta Kampanyacı
    • Gezginnerede
« Yanıtla #5 : 26 Ocak 2014, 22:31:56 »
vadesiz hesaba para kesilmesini istemiyorsanız para yattığında sms isteyin bir gün kalmadan çekin yoksa ertesi sabah ilk işleri hesap ücreti kesmek oluyor  :D
Gezginnerede Güncel kültür sanat haberleri ücretsiz etkinlikleri yeni mekanları sizin icin paylasır. Sanattan hayattan haberiniz olsun.

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 26 Ocak 2014, 22:32:45 »
Sözleşmede Dosya masrafı alındığı yazdığı halde Banka bana acele acele okutmadan imzalatmıştır diyerek 3 dava sonunda dosya masrafını almıştım.

Çevrimdışı cheryl

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güneşe bakarsan Gölgeleri göremezsin
« Yanıtla #7 : 27 Ocak 2014, 01:35:12 »
bizde ev kedi dosya masraf iade için 13-08-2013 tarihinde tuketıcı mahkeme heyetine başvurduk tuketıcı mahkemeden ses seda yok aradığımızda evınıze mekup gelcektır denılıyor ama gelmedi