dyson evladiyelik ama beyaz eşya şans işi..lg marka hepa filtreli var bende,doldur-boşalt zor oluyor ama güzel çekiyor.bosch tavsiye etmem.valla bu süpürgelerin ömrü 3-5 sene hele ki iki güne bir çalışıyorsa..
bence o dyson dene süpürgeler hiçde güzel değil.nesine okadar para alıyolar anlamıyorum.görümcem almış daha yeni inanın beş para etmez bence tamamen aldatmaca.bir elektrik süpürdesinin maliyeti neki ne takmışlar içine parça olarak bi düşünün ya bence.parçaları altındanmı.hemde okadar kaliteli malzemede kullanılmamış parçaları hemen kırılıp bozulabiliyor.eee emiş gücüde normal piyasada olanlardan bir farkı yok.bence aldanmayın kesinlikle.ben yeni homend aldım.emiş gücü en yüksek olanından.ama daha önce hiç kullanmadığım bir marka baya bir tereddüt ederek aldım.ama inanın harika sssssüpürüyor.halıları yerinden oynatıyor.çok güzelmiş gerçekten.yani hatta mükemmel diyebilirim.hemde fiatıda çok uygun.bence bi bakın sizde
Ya bir telefona veriyonuz 1500-2000 tl, altından mı, yooo değil, ne özelliği var, arama yapıyonuz, mesaj gönderiyonuz, internete giriyonuz. Aynı işleri 500 liralık telefon da yapmıyor mu? Yapıyor. Eeee neden o kadar para veriyonuz. Hiç olmazsa bunda sağlık söz konusu. Tamam fiyatı biraz pahalı ama gerçekten fiyatını hakediyor. Hiç çekim gücü düşmüyor, ömür boyu filtre derdi yok, adamlar uçak motoru koymuşlar içine, kaldır at yine birşey olmaz, o kadar sağlam, hortumu desen kırılma derdi yok. Alerji patenti var. Ayrıca halıyı yerinden kaldırması boşuna güç harcamak demek. Yani iyi bir özellik değil.
Ama yine de dyson alamıyosanız philips maratonlardan birini alabilirsiniz.
Ya bir telefona veriyonuz 1500-2000 tl, altından mı, yooo değil, ne özelliği var, arama yapıyonuz, mesaj gönderiyonuz, internete giriyonuz. Aynı işleri 500 liralık telefon da yapmıyor mu? Yapıyor. Eeee neden o kadar para veriyonuz. Hiç olmazsa bunda sağlık söz konusu. Tamam fiyatı biraz pahalı ama gerçekten fiyatını hakediyor. Hiç çekim gücü düşmüyor, ömür boyu filtre derdi yok, adamlar uçak motoru koymuşlar içine, kaldır at yine birşey olmaz, o kadar sağlam, hortumu desen kırılma derdi yok. Alerji patenti var. Ayrıca halıyı yerinden kaldırması boşuna güç harcamak demek. Yani iyi bir özellik değil.
benm bile alasım geldi şuan o nasıl bir pazarlamadır
bugün öğleden sonra bir mağazaya uğradım.Dysonlara baktım.Hoşuma gitti.Mağaza 1.900 tl dedi bu arada.Size daha güzel bir ürün var birde onu göstereyim dedi.O da Thomas marka .Onun mağaza fiyatıda 2000 Tl imiş.Bir düşüneyim hafta sonu gelirim dedim.Eve geldim.Bana ev işlerinde yardımcı olan bir bayan var.O da dedi ki ''Bana garışuk,guruşuk bir makina alma.Sorumluluk kabul etmem valla'' dedi.yıkıldım.Biraz düşünüp,hafta sonu alacağım.Şimdi rahmetli ananemin bir Simteli var çelik ona kaldık.
benm bile alasım geldi şuan o nasıl bir pazarlamadır 
Cocuk ipadi gormesin diye gizli yazdim bir de dusun artik
Bugün bunu aldım.Çok hoşuma gitti.Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
hayırlı olsun. bugün dysonla ilgili bir yazı gördüm. çok hoşuma gitti, aynen kopyalıyorum
BUgün dyson bu işin son noktasıdır. Onun dışında alınacak her makina dysonun fiyatını arttırmış olur. Şöyle ki, bugün boschu alırsınız, memnun kalmadığınızda ya da bozulduğunda ve dğeiştirmek zorunda kaldıığınızda ve dyson aldığınızda otomatik olarak boscha vermiş olduğunuz rakam dysona eklenir.
İlk edinme maliyeti yüksek olsa da uzun vadede uygundur dyson..