Gönderen Konu: Ford Fiesta Proje 13 Yarışması  (Okunma sayısı 11216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı to80

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Ford Fiesta Proje 13 Yarışması
« Yanıtla #30 : 07 Kasım 2008, 00:24:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana 2 tane sms geldi demin...sorumuzu yanlış cevapladınız lütfen tekrar deneyiniz....

burdan cevabı verve olarak duyuran arkadaşlara teesüflerimi iletiyorum :(((

Arkadaşım madem yanlış cevap olduğunu düşünüyosun neden araştırıp bize bildirmiyosun,eleştiri dediğin yapıcıysa bi anlam kazanır,alternatif bulmaman paylaşımdan ve araştırmadan yoksun biri olduğunu gösteirir.Kampanyacıya yakışmaz  ;)

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 07 Kasım 2008, 00:31:31 »
bana 2 tane sms geldi demin...sorumuzu yanlış cevapladınız lütfen tekrar deneyiniz....

Arkadaşım madem yanlış cevap olduğunu düşünüyosun neden araştırıp bize bildirmiyosun,eleştiri dediğin yapıcıysa bi anlam kazanır,alternatif bulmaman paylaşımdan ve araştırmadan yoksun biri olduğunu gösteirir.Kampanyacıya yakışmaz  ;)

bu mesajın proje 13 ile alakası yokmuş...benden kaynaklanmıyor konu...ford fiesta zamanı ile proje13 ün sms'leri nasıl olmuşsa karışmış herkese alakasız sms'ler gitmiş...gelen sms proje13 e aitmiş, ki o yarışmaya katılmadıgımız halde...verve ile alakası yokmuş...

Çevrimdışı to80

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #32 : 07 Kasım 2008, 00:38:09 »

Burda yazılanları bende okuyabiliyorum sanırım sen herşeyi okuyarak yapıyosun araştırarak değil.
Proje 13 bi ajans bir çok firmanın promosyon işlerini takip eden yürüten bi firma karışma dediğin bi iş anlaşması  :)

bu mesajın proje 13 ile alakası yokmuş...benden kaynaklanmıyor konu...ford fiesta zamanı ile proje13 ün sms'leri nasıl olmuşsa karışmış herkese alakasız sms'ler gitmiş...gelen sms proje13 e aitmiş, ki o yarışmaya katılmadıgımız halde...verve ile alakası yokmuş...

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 07 Kasım 2008, 00:45:38 »
iş antlaşması mı ;D
haa senin en özel, kişisel bilgilerini kabul etmedigin halde, başka başka ajanslara firmalara yarışmalara...vs satacaklar veya verecekler...kendi pintilikleri yüzünden 2 farklı kampanya numarası almayı önemsemeyecekler, basit bir kampanyayı bile eline yüzüne bulaştırcaklar...sonra ben araştırmıyor olacagım...
 ::)
size başarılar

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
  • şans bizden yana olsun...
« Yanıtla #34 : 07 Kasım 2008, 17:31:26 »
iş antlaşması mı ;D
haa senin en özel, kişisel bilgilerini kabul etmedigin halde, başka başka ajanslara firmalara yarışmalara...vs satacaklar veya verecekler...kendi pintilikleri yüzünden 2 farklı kampanya numarası almayı önemsemeyecekler, basit bir kampanyayı bile eline yüzüne bulaştırcaklar...sonra ben araştırmıyor olacagım...
 ::)
size başarılar

siz cevapları tekrar araştırma hakkına sahipsiniz bir de bu firmanın iki yarışma arasında bilgileri paylaştığı da çok açık.cevap verenlere teessüf etmeden önce sizde araştırın ve yanlışlık varsa düzeltilmesine yardımcı olun.yukarıdaki arkadaşla aynı görüşü paylaşıyorum.siz burada kime ne için yükleniyorsunuz onu da anlamış değilim.buradaki herkes katılımcı.yarışmanın firması değil.!!!!

Çevrimdışı nurcansami

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #35 : 07 Kasım 2008, 17:41:53 »
bana da sms geldi sorunun cevabını internetten bulup verve yaptık 1 gün sonra yanlış cevap diye sms geldi.

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
  • şans bizden yana olsun...
« Yanıtla #36 : 07 Kasım 2008, 18:00:29 »
bana da sms geldi sorunun cevabını internetten bulup verve yaptık 1 gün sonra yanlış cevap diye sms geldi.

aynen bizlerede öyle oldu arkadaşım dalga geçiyolar sanki...

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 08 Kasım 2008, 18:30:25 »
ben demiştim fason diye daha ben hiç bişey yazmadım. yanlış cevap verdiniz diye msj geldi >:(
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı pink

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
    • Blogum...
« Yanıtla #38 : 08 Kasım 2008, 18:41:27 »
arkadaşlar 3 yarışmada birbirine karıştı
fiesta zamanının cevabı verve yolladık ama sonucu ne belli değil
yanlış cevap mesajı proje 13 için geldi sayfadan diğer şıklar seçilip gönderilir o problem değil
hayatımızı değiştiren tasarımalarında sonucu belli değil

bilgi almak için mesaj attım bakalım sonuç ne olacak

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 10 Kasım 2008, 16:51:10 »
verde için
--------------------------------------------------------------------------------
az önce forddan aradılar şikayetim üzerine ,msj geldimi dedilr geldi dedim,sonra sonuçları sordum,ford sitesinde açıklandı dedi ama baktım yoktu.