0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana 2 tane sms geldi demin...sorumuzu yanlış cevapladınız lütfen tekrar deneyiniz....burdan cevabı verve olarak duyuran arkadaşlara teesüflerimi iletiyorum ((
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana 2 tane sms geldi demin...sorumuzu yanlış cevapladınız lütfen tekrar deneyiniz....burdan cevabı verve olarak duyuran arkadaşlara teesüflerimi iletiyorum ((Arkadaşım madem yanlış cevap olduğunu düşünüyosun neden araştırıp bize bildirmiyosun,eleştiri dediğin yapıcıysa bi anlam kazanır,alternatif bulmaman paylaşımdan ve araştırmadan yoksun biri olduğunu gösteirir.Kampanyacıya yakışmaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana 2 tane sms geldi demin...sorumuzu yanlış cevapladınız lütfen tekrar deneyiniz....burdan cevabı verve olarak duyuran arkadaşlara teesüflerimi iletiyorum ((Arkadaşım madem yanlış cevap olduğunu düşünüyosun neden araştırıp bize bildirmiyosun,eleştiri dediğin yapıcıysa bi anlam kazanır,alternatif bulmaman paylaşımdan ve araştırmadan yoksun biri olduğunu gösteirir.Kampanyacıya yakışmaz Burda yazılanları bende okuyabiliyorum sanırım sen herşeyi okuyarak yapıyosun araştırarak değil.Proje 13 bi ajans bir çok firmanın promosyon işlerini takip eden yürüten bi firma karışma dediğin bi iş anlaşması bu mesajın proje 13 ile alakası yokmuş...benden kaynaklanmıyor konu...ford fiesta zamanı ile proje13 ün sms'leri nasıl olmuşsa karışmış herkese alakasız sms'ler gitmiş...gelen sms proje13 e aitmiş, ki o yarışmaya katılmadıgımız halde...verve ile alakası yokmuş...
iş antlaşması mı haa senin en özel, kişisel bilgilerini kabul etmedigin halde, başka başka ajanslara firmalara yarışmalara...vs satacaklar veya verecekler...kendi pintilikleri yüzünden 2 farklı kampanya numarası almayı önemsemeyecekler, basit bir kampanyayı bile eline yüzüne bulaştırcaklar...sonra ben araştırmıyor olacagım... size başarılar
bana da sms geldi sorunun cevabını internetten bulup verve yaptık 1 gün sonra yanlış cevap diye sms geldi.