Gönderen Konu: goody kedi ve köpek maması (her 10.kişiye 2,5kg mama) (28 Şubat)  (Okunma sayısı 5209 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Venceremos

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: goody kedi ve köpek maması (her 10.kişiye 2,5kg mama)
« Yanıtla #40 : 18 Ocak 2014, 20:14:31 »
yo gayet ciddiyim. kimseyi küçümsemiyorum. fakire havyar nasıl lüks ise sokak hayvanlarına da mama o kadar lüks demek istedim. gerçi fakire havyar versen küfreder sana orası ayrı da neyse. fakirim ordan biliyorum.

artan yemeklerin hasta edeceğini sanmıyorum. az önce annem tavuktan artanları kapının önüne koydu mesela. niye zararlı olsun ki. mantığını açıklayın bana.

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 18 Ocak 2014, 20:43:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yo gayet ciddiyim. kimseyi küçümsemiyorum. fakire havyar nasıl lüks ise sokak hayvanlarına da mama o kadar lüks demek istedim. gerçi fakire havyar versen küfreder sana orası ayrı da neyse. fakirim ordan biliyorum.

artan yemeklerin hasta edeceğini sanmıyorum. az önce annem tavuktan artanları kapının önüne koydu mesela. niye zararlı olsun ki. mantığını açıklayın bana.

bak arkdasım annein kapıya yemek koymasını takdir ediyorum çok güzel bir olay..ben burda sana uzun uzun yazmıycam google a gir yaz ev yemeklerinin neden zararlı oldugunu..
 :-\ :-\ :-\ :-\
çok çok yanlıs düşünüyosun bi paketi 12.5 lira  20 lira goody mamanın seni zengin etmeyecek o para ..neyse son yorumumdu

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 18 Ocak 2014, 21:17:12 »
bence gereksiz bir tartışma olmuş, isteyen satar isteyen satmaz, başkalarının görüşünü kabul etmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak lazım

Çevrimdışı KampanyaciKiz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #43 : 20 Ocak 2014, 01:14:07 »
Kargosu gelen var mı?

Çevrimdışı zaytung

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #44 : 20 Ocak 2014, 01:37:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

hayvanlar hakkında bişey bilmediğin çok belli. birde sanki onları sen yaratmışsın gibi mamayı hak edip etmediklerini söylemen çok saygısızca. neyi hak edip etmediklerinin kararını vermek sana kalmadı. eğer bunun hakkı herkeste olsa ben sana senin neyi hak edip etmediğini şimdi buraya çok rahat bir şekilde yazardım.!!

eğer benim gibi sokak hayvanları konusunda bu forumda duyardı birileri varsa rica ederim bu konuyu kilitleyin yoksa burada ciddi bir tartışma çıkacak. !!!!!

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
« Yanıtla #45 : 20 Ocak 2014, 13:30:38 »
Yıllardır ormanlara Issız Yerlere terkedilen yada Barınaklarda Sokak Hayvanlarını Besleme Turlarlarına Katılan biri Olarak Yazıyorum..  Belki buradakiler bilmez ama buradan facebookta ekli Olanlar Bilir..

Sokak Hayvanları ALLAHIN Yarattığı Dilsiz Savunmasız KULLARIDIR..

Dinimizde "Sen Yerdekine Merhamet Et ki Gökteki Yaradanda Sana Merhamet Etsin"  Vardır..

Biz Zaten Zor şartlarda yaşayan Sokak Hayvanlarının Yaşam Alanlarını Beton Duvarlar haline getirerek iyice zorlaştırdık..

İnsanlar Haklarını arayabilir.. Çalışarak Karınlarını doyurabilir.. Polise Avukata Hakime giderek haklarını Arayabilir Ama Sokak hayvanlarının böyle bir imkanı Olmadığından Sokak Hayvanlarının Avukatıda Poliside Hakimide VİCDAN Sahibi İnsanlardır..

Bir Sokak hayvanına Bir Lokma Ekmek Verirseniz o size bir Ömür sevgiyle bakar Hatta bir tehlike Anında canını bile Vererek sizi Korur..  Siz Onlara bir Lokma ekmek verdiğinizde Sadece gözlerine Bakın Çok şey göreceksiniz..

EN AZINDAN BUNU BİR KEZ İZLEYİN : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram E Ticaret baskibardak.tr

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 20 Ocak 2014, 14:08:27 »
nihayetinde bende başardım  :D

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #47 : 20 Ocak 2014, 14:10:07 »
Ufacık bir konuyu alıp böyle büyütüyorsunuz ya helal olsun size.. Bu foruma yaklaşık 4 sene ara verdim.. Yine böyle sinir bozan olaylardan dolayı.. Aman ne güzel bir şeyler değişmiştir diyerek geri geldim.. Ama bakıyorum ki halen bizim anlayış ve saygı değerlerimiz aynı.. Devlet memuruyum arkadaşlar.. Bir bakıyorum bir ay 300 TL param kalmış bir ay bakıyorum cebimde para yok eksiye giriyorum.. Yani herkesin durumu aynı değil.. Bazı kişilere 10 TL bile değerli olabiliyor.. O satmak isteyen değerli arkadaşımın görüşüdür.. Bazı arkadaşlarda sokak köpeklerine veya kendi baktıkları hayvanlara verebilir.. O da o değerli arkadaşlarımın görüşüdür.. Ama şu var ki bizler bu forum (aile) içinde saygılı olmalıyız.. Benim görüşüm bu forumda ki bir çok arkadaşa terstir mesela.. Ama ne ben ne de onlar bu güne kadar görüşlerimizden dolayı bir saygısızlık etmemiştir.. Bu forumun kalitesi bundandır.. 4 yıl aradan sonra Ahmet'e moderatör olabilir miyim tekrar diye yazdım ve 2 saat sonra görevlendirmem yapıldı.. Bu karşılıklı saygıdan gelir.. Sizlerden de isteğimiz saygılı olun herkesin görüşüne saygı duyup kırıcı kelimelerden kaçının lütfen.. Bu konuyu uzamaması ve yazdıklarımı okuduktan sonra biraz düşünmeniz için kilitliyorum.. Konu kilitlemeyi hiç sevmiyorum bunu da bilin lütfen..
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ