Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin#AçlıkOyunları filmini izleyenlerden bir ricamız var; "mutlaka izleyin" diyenler RT'lesin! Filme bilet MarsGate'de! Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Kayit olun veya
giris yapin13.30'da atacağımız tweet'e #BeliebersAreWinners hashtag'i ile yanıt veren takipçilerimiz sürpriz hediyeler kazanacak. Takipte kal
Kayit olun veya
giris yapinHer 5. RT'e laptop çantası, tişört ve anahtarlık bizden hediye

13.00'da atacağımız tweeti RT'le, bakalım şanslı takipçilerimiz kimlermiş!
@fatmaseker27 @masumiye @coktarz @dalgicin @kliploji @mersne @nercev @Normalbatess @ciko77 @Naz7811 @ordabirivarmi @ALprKc28 @Emre_A92 @xCrazyYakup @siyahBeyaz03 Tebrik ederiz. Yarın 13.00'da görüşmek üzere, bizi takipte kalın!
Kayit olun veya
giris yapin#KarlarÜlkesi filminde yer alan cesur dağ adamının ismi nedir? Hadi, cevapları bekliyoruz!
Yarışmamız sona erdi. Katılımınız ve ilginiz için teşekkür ederiz. Birazdan kazananları açıklayacağız. Takibe devam!

Hoodie kazanan takipçilerimiz: @thedimplee @hukukcunur @ipekte
Oyuncak kazanan takipçilerimiz: @dilemma211 @ertekin709 @gizgizar @huseyinsb @deliefe06
evet kazandığım gün dm geldi bana
ben daha önceki yarışmsından da kazanmıştım,bana o yüzden mi göndermediler acaba? :-[kızım bu oyuncağı çok istiyor..bir de kazandım dedim iyi mi?

yazıp duruyorum ama cevap da vermiyorlar..neyse ben de dm ile göndereyim bilgilerimi..teşekkürler..