cantam bulundu... ıcınde kımlıklerımle hemde...para olmadıgı ıcın kanımca cantamı begenmemıs tutmus jandarmanın önunde atmıs...jandarmadan aradılar...haaa bır de ben Çayyolu'nda oturuyorum Ankara'nın en nezıh semtlerınden bırı dıye bılınır...onun ıcın Cıhangır'de de bunu yasarsınız Bursa Kukurtlu'de de, Alaçatı'da da... dıkkatlı olmak da fayda var
cantam bulundu... ıcınde kımlıklerımle hemde...para olmadıgı ıcın kanımca cantamı begenmemıs tutmus jandarmanın önunde atmıs...jandarmadan aradılar...haaa bır de ben Çayyolu'nda oturuyorum Ankara'nın en nezıh semtlerınden bırı dıye bılınır...onun ıcın Cıhangır'de de bunu yasarsınız Bursa Kukurtlu'de de, Alaçatı'da da... dıkkatlı olmak da fayda var
Çinçin dağıtıldı biliyorsunuz.. Onun için artık hiç bir yer nezih değil.. Bir çok nezih semtten, güvenlikli, kameralı bir çok siteden hırsızlık haberleri geliyor..
Büyük geçmiş olsun.. Jandarma bölgesinde olduğunuz içinde şanslısınız buna emin olun..
Ya bi de Çayyolu'nda oturup çantada nasıl paranız olmaz..

Hırsıza çok büyük yanlış yapmışsınız walla..
Şaka bi yana benden bir tavsiye.. Çalınan çantada evinizin anahtarı varsa ilk iş evinizin kapı kilidini değiştirin!!
Çinçin dağıtıldı biliyorsunuz.. Onun için artık hiç bir yer nezih değil.. Bir çok nezih semtten, güvenlikli, kameralı bir çok siteden hırsızlık haberleri geliyor..
Büyük geçmiş olsun.. Jandarma bölgesinde olduğunuz içinde şanslısınız buna emin olun..
Ya bi de Çayyolu'nda oturup çantada nasıl paranız olmaz..
Hırsıza çok büyük yanlış yapmışsınız walla..
Şaka bi yana benden bir tavsiye.. Çalınan çantada evinizin anahtarı varsa ilk iş evinizin kapı kilidini değiştirin!!
Çayyolu'nda oturuyorum da vallahi miltimilyarder değilim.Mütevazi bir memur çoçuğu eğitimciyim. Hırsız da kanımca çok sayıp sövmüştür doğru.
Çinçin dağıtıldı doğru ben bunu nasıl unuttum:(
Bir de metro geliyor ya asıl o zaman yandık biz. Her yer her yerde. Ulus'a da bağlantı kurulacağına göre artık herşey legal olabilecek
Geçmiş olsun, kayıpsız bulunması sevindirici.
yeni görüyorum canım çok geçmiş olsun

canına gelmemiş ya..para bile gitse en önemlisi kimlikler aslında çıkarması çok zahmetli,şükür bulunmuş..Allah beterinden saklasın