Gönderen Konu: Bloggerlar için Kampanya- Golem ve Cin  (Okunma sayısı 913 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mizmiz

• Usta Kampanyacı
Bloggerlar için Kampanya- Golem ve Cin
« : 06 Mart 2014, 14:05:36 »
Kampanya Kuralları:

“Bu kitabı bir haftada okuyacak okuma hızına güvenen 10 blogger arıyoruz” kampanyasına katılmak için blogunuzun adresi, istatistikleri ve iletişim bilgilerinizi (isim, adres, telefon, email) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine yollamanız gerekmektedir.
Doğan Kitap sosyal medya ekibi tarafından seçilecek 10 bloggera kampanyaya katılmaya hak kazandıkları email yoluyla bildirilecek, Golem ve Cin kitabı verdikleri adrese ücretsiz olarak kargolanacaktır. Kitaplar ellerine geçtikten sonra seçilen bloggerların, Golem ve Cin kitabını 1 haftada okuyarak ve tanıtım yazılarını bloglarında paylaşmaları, kitapla ilgili tanıtım yazılarının linkini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine yollamaları gerekmektedir.
Doğan Kitap, seçilen bloggerların tanıtım yazılarının bir kısmını ya da tamamını sosyal medyada, blog ve ilanlarda kullanma hakkına sahiptir. Bloggerler Doğan Kitap tarafından sosyal medyada yayınlanan yazılara ilişkin olarak FSEK ve diğer mevzuatlar kapsamında hiçbir hukuki talepte bulunamayacaktır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin