arkadaşlar 2 hafta sonra bebeğimin 1 yaş doğum günü partisi var.afiş pankart vs. sipraişi verceğim kızımın fotoğrafını çektim ama fotonun üzerinde oynanmasını istediğin 2 nokta var.bana yardım edebilecek,kızımın fotosunda düzeltme yapabilecek yardım sever bir forumdaş arkadaş aranıyor

rica mı kırmazsanız sevinirim.malesef benim hiç anlamadığım bir olay bu photosop.
kaç şubat sizinki?benim oğlumda 3 şubatta 2 yaşında olacak

bence bir fotoğrafçıya gösterin yada internet kafeye bir sorun oradakiler anlıyor bu tür işlerden.
kaç şubat sizinki?benim oğlumda 3 şubatta 2 yaşında olacak
bence bir fotoğrafçıya gösterin yada internet kafeye bir sorun oradakiler anlıyor bu tür işlerden.
bugün sipariş vereceğim o yüzden acelem.yoksa dediğin gibi fotoğrafçılar anlar aslında ama zaman yok.
Sipariş vereceğiniz ozaltçide muhakkak anlayan biri vardır. Sipariş verirken belirtin hallederler ben öyle hallediyorum photoshop işlerimi.
arkadaşlar 2 hafta sonra bebeğimin 1 yaş doğum günü partisi var.afiş pankart vs. sipraişi verceğim kızımın fotoğrafını çektim ama fotonun üzerinde oynanmasını istediğin 2 nokta var.bana yardım edebilecek,kızımın fotosunda düzeltme yapabilecek yardım sever bir forumdaş arkadaş aranıyor
rica mı kırmazsanız sevinirim.malesef benim hiç anlamadığım bir olay bu photosop.
Fotoğraf üzerinde nasıl bir oynama yapılacak?
çokkarışık bir düzeltme değilse ben yapabilirim nasıl bir düzeltme acaba?
İlla photoshop gerekli degilse blog resimlerimizde kullandigimiz fotolar icin bir program var...photoshop da ne yapacagin ne istedigin de onemli o da ayri konu...eger cok detayli bisey istemezsen iki arkadas var isterim
Foruma uzun zamandır grmiyodum keşke girip görseydim kızınız içi çok güzel çalışmalar yapmaya çalışır hediye ederdim