Gönderen Konu: Helen Harper (7 Ocak)  (Okunma sayısı 1465 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
Helen Harper (7 Ocak)
« : 23 Aralık 2013, 16:37:51 »
Ödüllü yarışmamız başladı! Hafızasına güvenen kelebekleri şöyle alalım: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

“Helen Harper Kelebeğin Hafızası” isimli yarışma, bir Ontex Tüketim Ürünleri Sanayi ve Tic A.Ş. markası olan HELEN HARPER için düzenlenmektedir.

Yarışma, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sitesi üzerinden 23.12.2013 Pazartesi tarihinde başlayıp, 07.01.2014 Salı tarihinde sona erecektir.

Yarışmaya katılabilmek için öncelikle Facebook’a üye olarak ‘Helen Harper ile biz bize’ sayfasını beğenmek gerekmektedir. Kullanıcıların yarışmaya katılım gösterebilmeleri için Facebook’ta “Helen Harper Kelebeğin Hafızası” adlı uygulamaya katılmaları, akabinde uygulamada karşılarına çıkacak soruları cevaplamaları ve yarışma katılım formunu eksiksiz ve doğru biçimde doldurmaları gerekmektedir. Kullanıcılar bu işlemi tamamladıktan sonra çekilişe katılmış olacaklardır. Formu doldurmayan tüm kullanıcılar, söz konusu yarışmadan herhangi bir ödül kazanamayacaklarını kabul etmiş sayılırlar. Katılımcılar tarafından yanlış ve eksik iletişim bilgileri verilmesinden dolayı yaşanabilecek aksaklıklardan, Ontex Tüketim Ürünleri Sanayi ve Tic A.Ş. sorumlu değildir.

Hafta sonları hariç 12 gün boyunca her gün sorular uygulamada yer alacak, bir kullanıcı aynı gün içerisinde uygulamaya bir kez katılabilecektir. Kullanıcı, uygulamayı Facebook ve Twitter sayfasında paylaştığında aynı gün içerisinde uygulamaya bir kez daha katılma hakkı kazanacaktır. Günlük kazananların duyuruları takip eden gün, büyük ödül çekilişleri ise yarışma bitiminde gerçekleştirilecektir. Büyük ödül sadece 12 sorunun tamamını bilen kullanıcılar arasında gerçekleştirilecektir. Hediyeleri kazanan kullanıcılar yarışma bitimini takip eden hafta içerisinde Kelebeğin Hafızası uygulamasından açıklanacaktır:

Her gün 3 özel şanslıya Boyner'den 100 TL'lik Hediye Çeki
    2 adet iPad Mini

Yarışma süresince bir kullanıcı birden fazla ödül kazanamaz. Bir ödülü kazanan kullanıcı, diğer ödülleri kazanma hakkını diğer katılımcılara devretmiş olur.

Yarışmanın yayında olduğu 12 gün boyunca her gün 3'er kişi, ertesi gün 15:00’da“Helen Harper Kelebeğin Hafızası” uygulaması altında yer alacak olan “Kazananlar” sayfasında duyurulacak, yarışma sonunda iPad Mini kazanacak 2 kişi 08.01.2014 Çarşamba tarihinde yine markanın Facebook sayfasında bulunan “Kazananlar” sayfasında duyurulacaktır. Tüm kazanan yarışmacılar ile ödül teslimatı için yarışma bitiminde doldurdukları form üzerindeki iletişim bilgileri üzerinden iletişime geçilecektir. Katılımcıların bunu göz önünde bulundurarak iletişim formunda iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz şekilde markaya sunmaları gerekmektedir. Bu şekilde bilgilendirme yapıldığında tarafımıza belirtilen süre dahilinde dönüş yapmayan yarışmacılar, ödül hakkını yitirecektir.

Yarışma moderatörleri tarafından belirlenen sürede organize edilen yarışma, yine aynı organizatörler tarafından sonlandırılabilir veya yarışmanın süresi yine aynı bağlamda uzatılabilir. Yarışma içeriği, ödül veya ödüller ve kazanma kriterleri yarışma süresince Ontex Tüketim Ürünleri Sanayi ve Tic A.Ş tarafından değiştirilebilir. Ödüller ile yarışma kurgusu sadece beyan edilen süre aralığı içerisinde geçerli olabilecektir. Yarışma katılım koşulları bu değişikliklere göre tekrar düzenlenebilir.

Uygulama sayfasında duyurulan ödül, stokta bulunamaz ise muadili veya bir üst modeli kazanan yarışmacıya sunulur.

Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez. Oyunda kazanılacak ödülle ile ilgili KDV ve ÖTV hariç olmak üzere tüm yasal yükümlülük ve harcamalar ödül kazanan iştirakçiye aittir.

Yarışmacıların kazandıkları Facebook yarışma profilindeki aynı isim ve soy isime ait kimlik belgelerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Kimlik belgesi ibrazı ödülün kargo teslimatında da yapılacaktır. Ödül, kazanan yarışmacının haricinde kimseye teslim edilemez.

Sahte isim veya takma ad kullanılarak yapılan başvurular değerlendirmeye alınmaz.

Ontex çalışanları yarışmaya katılsa dahi ödül kazanamaz.

Ontex kampanya boyunca oyun sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit etmesi ya da haksız yollardan kazanılan puanları tespit etmesi durumunda ilgili yarışmacların o güne kadarki bütün oyun verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

Yukarıda belirtilen şartlara göre ödül kazanan kişilerin isimleri, ‘Helen Harper ile biz bize’ Facebook sayfası üzerinden duyurulacaktır. Uygulama sayfasından kazananın duyurusunun yapılması, talihliye bildirim yapıldığı anlamına gelir. Kazanan yarışmacının hediyesi, kendisinden edinilen adres bilgisi baz alınarak adresine kargolanacaktır.

Ontex yarışmaya katılım esnasında, yarışmacının kişisel bilgisayarından, internet erişiminden veya her türlü teknik aksaklık-problem v.b. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

Ontex, bu kampanyaya katılan yarışmacılara tanıtım amaçlı e-posta, Facebook bilgilendirme mesajı, bildirim gibi tanıtım amaçlı mesaj gönderim hakkını saklı tutar.

Katılımcıların, kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Ontex tarafından yapılacaktır.

Kampanya kapsamında oluşan her türlü uyuşmazlıkta, Ontex kampanya ve kampanya uygulama kayıtları esas alınacaktır.

Ontex bu kampanyayı, önceden duyurmak koşulu ile istediği an sonlandırma veya yeni bir dönem için tekrarlama, uzatma, dilediği zaman ödüller dahil dilediği değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

“Helen Harper Kelebeğin Hafızası” uygulamasına katılan herkes bu şartları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2013, 09:21:37 Gönderen: admin »
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
Ynt: Helen Harper
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2013, 16:53:21 »
hata veriyor

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
  • Hayırlısından versin Rabbim...Amin
Ynt: Helen Harper (7 Ocak)
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2013, 18:53:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

problem yok

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Ynt: Helen Harper (7 Ocak)
« Yanıtla #3 : 14 Ocak 2014, 21:36:46 »
iPad Mini Kazananlar

Edanur Sirkeci
Buse Erdoğan
Boyner'den 100 TL Hediye Çeki Kazananlar

7 Ocak Kazanlar Listesi
Gülizar Çiçek
Mine Saka
Şehnaz Demirbilek
6 Ocak Kazanlar Listesi
Zeynep Taşpınar
Sevgi Türker
Didem Paslıoğlu
5 Ocak Kazanlar Listesi
Kübra Çoğal
Beyzanur Yaman
Burcu Altay
4 Ocak Kazanlar Listesi
Çiğdem Onar
Nurdan Işyar
Başak Ulku
3 Ocak Kazanlar Listesi
Deniz Yaşaroğlu
Burcu Karameşe
Gamze Karaaslan
2 Ocak Kazanlar Listesi
Cana Kuğu
Suzan Civelek
Seren Gülertekin
1 Ocak Kazanlar Listesi
Hazel Pala
Selin Tüfekçi
Seznur Arkon
31 Aralık Kazanlar Listesi
Ebru Ölmez
Rabia Kahriman
Ebru Güler
30 Aralık Kazanlar Listesi
Cansu Kaynar
Fatoş Yıldırım
Tuba Ertürk
29 Aralık Kazanlar Listesi
Kübranur Yavuzarslan
Esra Evcan
İlknur Türkyücel
28 Aralık Kazanlar Listesi
Serap Hergenç
Berfu Sarıbaz
İlkyaz Demirci
27 Aralık Kazanlar Listesi
Gülsüm Kara
Merve Demir
Melek Eskicioğlu
26 Aralık Kazanlar Listesi
Fatma Fidan
Hande Kalkan
Özlem Ovalı
25 Aralık Kazanlar Listesi
Münire Kayabaşı
Betül Okay
Ece Kırıcı
24 Aralık Kazanlar Listesi
Buse Çakmak
Hayal Asutay
Ebru Cengiz Kocogul
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ