Gönderen Konu: yeni model kapkaçlık  (Okunma sayısı 3826 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: yeni model kapkaçlık
« Yanıtla #10 : 11 Ocak 2014, 22:23:56 »
Büyük geçmiş olsun :(
izgim

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2014, 22:38:16 »
geçmiş olsun
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #12 : 12 Ocak 2014, 00:31:13 »
cantam bulundu... ıcınde kımlıklerımle hemde...para olmadıgı ıcın kanımca cantamı begenmemıs tutmus jandarmanın önunde atmıs...jandarmadan aradılar...haaa bır de ben Çayyolu'nda oturuyorum Ankara'nın en nezıh semtlerınden bırı dıye bılınır...onun ıcın Cıhangır'de de bunu yasarsınız Bursa Kukurtlu'de de, Alaçatı'da da... dıkkatlı olmak da fayda var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #13 : 12 Ocak 2014, 01:00:19 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
cantam bulundu... ıcınde kımlıklerımle hemde...para olmadıgı ıcın kanımca cantamı begenmemıs tutmus jandarmanın önunde atmıs...jandarmadan aradılar...haaa bır de ben Çayyolu'nda oturuyorum Ankara'nın en nezıh semtlerınden bırı dıye bılınır...onun ıcın Cıhangır'de de bunu yasarsınız Bursa Kukurtlu'de de, Alaçatı'da da... dıkkatlı olmak da fayda var

Çinçin dağıtıldı biliyorsunuz.. Onun için artık hiç bir yer nezih değil.. Bir çok nezih semtten, güvenlikli, kameralı bir çok siteden hırsızlık haberleri geliyor..

Büyük geçmiş olsun.. Jandarma bölgesinde olduğunuz içinde şanslısınız buna emin olun..

Ya bi de Çayyolu'nda oturup çantada nasıl paranız olmaz..  ;D ;D Hırsıza çok büyük yanlış yapmışsınız walla..

Şaka bi yana benden bir tavsiye.. Çalınan çantada evinizin anahtarı varsa ilk iş evinizin kapı kilidini değiştirin!!
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #14 : 12 Ocak 2014, 01:06:12 »

Çinçin dağıtıldı biliyorsunuz.. Onun için artık hiç bir yer nezih değil.. Bir çok nezih semtten, güvenlikli, kameralı bir çok siteden hırsızlık haberleri geliyor..

Büyük geçmiş olsun.. Jandarma bölgesinde olduğunuz içinde şanslısınız buna emin olun..

Ya bi de Çayyolu'nda oturup çantada nasıl paranız olmaz..  ;D ;D Hırsıza çok büyük yanlış yapmışsınız walla..

Şaka bi yana benden bir tavsiye.. Çalınan çantada evinizin anahtarı varsa ilk iş evinizin kapı kilidini değiştirin!!

Çayyolu'nda oturuyorum da vallahi miltimilyarder değilim.Mütevazi bir memur çoçuğu eğitimciyim. Hırsız da kanımca çok sayıp sövmüştür doğru.

Çinçin dağıtıldı doğru ben bunu nasıl unuttum:(

Bir de metro geliyor ya asıl o zaman yandık biz. Her yer her yerde. Ulus'a da bağlantı kurulacağına göre artık herşey legal olabilecek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 12 Ocak 2014, 01:43:56 »
Geçmiş olsun, kayıpsız bulunması sevindirici.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı pesimist

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 12 Ocak 2014, 13:19:23 »
çok geçmiş olsun :(
shopier.com/Yumakyumakorguler

Çevrimdışı KampanyaciKiz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #17 : 13 Ocak 2014, 12:59:06 »
Geçmiş olsun çok :(

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 16 Ocak 2014, 19:07:52 »
yeni görüyorum canım çok geçmiş olsun  :( canına gelmemiş ya..para bile gitse en önemlisi kimlikler aslında çıkarması çok zahmetli,şükür bulunmuş..Allah beterinden saklasın
moustache pig :D